Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte en 2005 Dodge Grand Caravan Master Cylinder

Mindre varebiler kom før det og flere minivans kom etter det, men når noen nevner ordet "minivan", den første tanken på de fleste "bil folk" er Caravan. The Caravan brøt bakken for alle andre store bilprodusent å produsere en minivan av sine egne. 2005 Grand Caravan kom standard med fire hjul skivebremser, samt fire hjul ABS bremser. Slå dette bremsesystemet er en hydraulisk komponent: master sylinder. Når du trykker på bremsepedalen, leverer master sylinder trykksatt hydraulisk væske til bremsekalipere. Etter utskifting av master sylinder, må du blø bremsesystemet. Du trenger
Kombinasjonsnøkkel
Ratchet
Socket satt
Liten dreneringspannen
linje skiftenøkkel sett
Benk skrustikke med gummi kjeve beskyttere
en liter DOT 3 bremsevæske
Ren, klar container
tre dowel
Master sylinder blødning kit
Momentnøkkel
Crow fot vedlegg
Vis flere instruksjoner
Skifte Master Cylinder

1.

Trykk og slippe bremsepedalen fem ganger for å avlaste all vakuum fra brems booster.
2

Løsne den negative batterikabelen med en kombinasjon skiftenøkkel og trekk ut kabelen fra den negative batteri terminal. Løsne den positive batterikabelen med en kombinasjon skiftenøkkel og trekk den positive batterikabelen fra batteriet.
3

Trekk plast batteri skjold oppover og ut batteriet. Fjern mutteren som holder batteriet hold nede klemme med en skralle og socket, og ta ut batteriet holder ned. Trekk batteriet fra Grand Caravan.
4

Trykk og hold låse knappen på væskenivå sensor ledningsnett, og trekk ledningsnettet fra master sylinderen.
5 < p> Hold en liten renne pannen under master sylinder. Løsne de to brake monteringsutstyr med en linje skiftenøkkel. Trekk bremseslanger fra master sylinderen og la all væske til å renne fra bremseslanger og havnene på master sylinder.
6

Fjern master sylinder-til-brems booster nøtter med en Ratchet og socket, og trekk master sylinder av brems booster.
7

Sett den nye caliper i en benk skrustikke med gummi kjeve beskyttere og stram skrustikke å sikre master sylinder. Ikke stram skrustikken, da det kan knekke master sylinder. Skru av master sylinderen reservoaret cap og fyll reservoaret til "Max" tråd med ny DOT 3 bremsevæske. Fjern plast tetningshettene fra brems linje porter.
8

Hånd-tråden bleeder slanger fra master sylinderen blødning kit inn i bremsen linjen portene på ny master sylinder. Før bleeder slanger inn i en ren, klar container. Fyll ren, klar container med frisk DOT 3 bremsevæske til væsken submerges enden av slangen.
9

Trykk og slipp stempelet på baksiden av master sylinder med en tre dowel stang og se nedsenkede ender av de to slanger. Fortsett å trykke og slippe stempelet til det ikke lenger bobler kommer fra bleeder slanger.
10

Skru bleeder linjer fra master sylinder med en linje skiftenøkkel og raskt installere plast tetningshettene tilbake i bremseslange porter
11

Sjekk at vakuumforseglingen -. O-ring-lignende sel - på baksiden av master sylinder seter rett i sporet sitt. Trykk den inn i sporet, etter behov.
12

Fjern master sylinderen fra benken skrustikke og sett den på festeboltene på brems booster. Hånd-tråden master sylinder-beholder mutterne på mountingsskruene, deretter trekk disse nøtter til 19 fot-pounds med en momentnøkkel og socket.
13

Fjern hettene fra brems linje porter, og raskt hånd-tråden bremseslanger i sine respektive porter på master sylinder. Trekk til brems linje beslag til 12 fot-pounds med en momentnøkkel og en kråke fot vedlegg.
14

Plug bremsevæskenivået sensor ledningsnettet i kontakten på master sylinder.

15

Sett batteriet tilbake på brettet sitt. Plasser batteriet klemmen på plass og hånd-tråden sin låsemutter. Stram batteriet klemmemutter med en skralle og socket. Skyv batteriet skjoldet tilbake over batteriet. Installer den negative batterikabelen og stramme mutteren til 11 fot-pounds med en momentnøkkel og socket. Installer den negative batterikabelen og stramme mutteren til 11 fot-pounds.
16

Legg DOT 3 bremsevæske til master sylinderen inntil nivået når "Max"-linjen på reservoaret. Stram lokket på master sylinder reservoaret.
Brake Bleeding
17

Hev baksiden av van med et gulv jack og skyv bukker under Grand Caravan er bakhjulsoppheng. Senk van til bakken. Hev foran van med et gulv jack og skyv bukker under fundamentene. Senk van på bukker.
18

Crawl under baksiden av van, slik at du er rett bak venstre bakhjul. Se på toppen av bremsekalippernes å finne Utluftningsskrue - ¼-tommers metall ventil -., Og trykk på slutten av en ¼-tommers-diameter gummislange på Utluftningsskrue
19

Set den frie ende av gummislangen inn i en ren, klar beholder. Fyll beholderen med DOT 3 bremsevæske inntil væsken submerges gummislangen.
20

Be en assistent til å trykke på og slippe bremsepedalen tre til fire ganger, inntil den føles hard. Fortell din assistent til å trykke på bremsepedalen så langt til gulvet som han kan og hold den. Snu Utluftningsskrue en omdreining mot klokken med en kombinasjon fastnøkkel til å åpne den. Se på neddykket enden av slangen og se etter luftbobler skal vises i bremsevæske. Stram Utluftningsskrue og instruere assistenten å slippe bremsepedalen. Gjenta dette trinnet til ingen luftbobler kommer fra slangen senkes i bremsevæske.
21

Fjern gummi slangen fra Utluftningsskrue. Refill master sylinder til "Max" tråd med nye DOT 3 bremsevæske
22

Gjenta trinn 2 til 5 på de resterende tre hjul, i følgende rekkefølge:. Høyre foran, høyre bak, så venstre foran.
23

Hev foran van utenfor bukker med et gulv jack og fjern bukker. Senk foran van til bakken. Hev baksiden av van utenfor bukker og fjern bukker. Senk baksiden av van til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/59307.html

Previous:
Next:

auto Bremser