Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Slipp jeg Brake Shoe Tension

Hvis du er i ferd med å endre dine tromme bremse sko eller sko inne i bremsetrommelen er "dra", slik at de låser seg mens du kjører bilen;? Du enkelt kan justere spenningen av dine trommelbrems sko for å avhjelpe problemet. For mye brake shoe spenning mot bremsetrommelen vil føre til for tidlig slitasje og vil gjøre fjerning av bremsetrommelen for å betjene en ekstremt vanskelig oppgave. Med noen få enkle verktøy, kan du justere bremsene til riktig spenning. Du trenger
jekk og bukker
Wheel kritt
Flat skrujern
Flash lys
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen på et plant sement overflate. Jack baksiden av kjøretøyet opp og sikre bilen opp fra bakken med bukker. Se i bilens brukermanual for riktig jekk instruksjoner og jack stå plassering områder. Unnlatelse av å følge dine kjøretøy retningslinjer med hensyn til å jekke den opp og sikre bilen med bukker kan resultere i skader samt skade på bilen.
2

Installer hjul kritt bak og foran forhjulene for å sikre at kjøretøyet ikke vil bevege seg under justeringen av bremsene prosedyren. Roter førersiden bak rattet for å avgjøre om den aktuelle bremsen må justeres. Krype under bak på bilen og finne små avlange gummi plugg på bunnen av trommelen brems backing plate, på innsiden av hjulet.
3

Bruk en flat skrutrekker for å lirke gummi plugg av trommelen brems backing plate. Undersøke innsiden av hullet med en lommelykt og finn det lille stjerne gear. Det vil også være metall stang som seter i mellom tennene på utstyr for å beholde utstyret posisjon.
4

Slå utstyret i en oppadgående retning med flatt skrujern. Du må kanskje jobbe skrutrekkeren mellom metall stang og utstyr for å slå den, så stangen vil hemme giret bevegelser (hvis du skal fjerne trommer for vedlikehold, gi giret noen omdreininger for å løsne bremsen skoen spenning fra trommelen).
5

Roter drev et par rotasjoner og deretter forsøke å snurre hjulet. Hvis du har en bakhjulsdrift eller firehjulstrekk kjøretøy og spenningen mens du slår på førersiden hjulet er fortsatt tydelig; utføre justering trinnene på passasjersiden bakhjul. Juster strammingen utstyr på begge bakbremsene før de viser en meget svak dra støy mot trommelen og hjulene spinner bare en hel omdreining når du roterer dem med hendene så hardt du kan.
6

Sett gummi plugger på baksiden av trommelen brems ryggplater. Løft bilen litt med kontakten, fjern jack stands, og deretter senk bak på bilen til bakken. Fjern hjulet chalks fra forhjulene på bilen for å fullføre prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58044.html

Previous:
Next:

auto Bremser