Hvor mye makt vil en 727 Trykknapp Transmission Hold?

Mopar har alltid vært en merkelig form for selskapet. På grunn av en historie av å være den første til å introdusere et produkt og den siste til å la det gå, har Chrysler og dets datterselskaper bygget en lojal tilhengerskare blant syklistene guidet av en kodeks av historiske dominans og restorationists som blør tall-matching hemoglobin. Trykknappen 727 TorqueFlite overføring er et perfekt eksempel på denne typen dual tenkning, og - forståelig nok - fortsatt et ikon verdt å holde selv i moderne tid. Historie

A727 TorqueFlite debuterte i 1962 som en oppgradert erstatning for A488. Dette overføring, en heavy-duty monster som ville gå videre til mye berømmelse på grunn av sin bullet-proof naturen, inkludert push-knappen Shifter mekanisme gjort populært av 1950 Jet Age biler. Men etter 1965 hadde den amerikanske regjeringen mandat den velkjente "PRNDL" shift sekvens vi kjenner i dag, og Chrysler begynte å se litt bak ganger. Det droppet knappene i 1966, men brukte samme kabel-opererte girkasse med en konvensjonell kolonne shifter det året. I 1967 gikk 727 fra kabel-drift til lever-action som de fleste andre trannies av dagen sin.
Forskjeller mellom Push-Button og andre 727s
p Det er tre store forskjeller mellom en trykknapp 727 og en senere. Trykknappen modellen benytter en annen ventil kroppen enn spaken-action 727; trykknappene koble til en rekke cams og spaker, som kontrollerer kabler som virker direkte på ventilhuset. Den 1967-og-senere spak sendinger flytte all handlingen inn i tranny selv. Trykknappen overføring brukte en annen momentomformer enn spaken overføring på grunn av den viktigste forskjellen: en annen drivaksel. Tidlig trykknapp 727s og 1966 kolonne-shift girkasse bruke en mindre diameter 19-spors drivaksel vs senere 24-spors inngang skaftet av 1967-og-senere 727 TorqueFlite.

Styrke
p Det er sant at en 19-spors inngående aksel ikke har den samme teoretiske styrke som en 24-spors aksel. Den 24-spors aksel har mindre cut-outs i skaftet for å få plass til tennene, som gjør det litt større i diameter enn 19-spors aksel. Men selv den gamle 19-spors aksel kan håndtere mer enn 600 hestekrefter i en mellomstor bil, som er effektivt identisk med den litt større 24-spline. Realiteten er at den eneste forskjellen mellom de to - en 19-spors inngang - ikke kommer til å være en faktor i overføring lang levetid. Trykknappen overføring, som alle ikke-high-performance 727s, er bra for 450-500 hestekrefter uten større modifikasjoner. Etter riktig rase forberedelse, kan den 727 håndtere godt over 1000 hestekrefter.
Styrking Kapasitet
p Hvis du ønsker å bygge en tidlig 727 for å håndtere den kraften du trenger , det er nok av ressurser tilgjengelig, fra opplæringen videoer til hele bøker viet til emnet. Så, bygge overføring til å håndtere dine kraftbehov eller stole på det slik du gjør med andre 727 er ikke et problem. Hva vil du ha et problem med, skjønt, er å finne en anstendig momentomformer for å passe på at odd 19-spors aksel. Heldigvis vil den 1967-og-senere 24-spline inngangsaksel og bakre clutchen stempel holderen montering og reaksjonen akslingsholder ettermontering til den eldre overføring. Så kan du holde din awesome trykknapp overføring uten å begrense momentomformer utvalg eller miste søvn over den hypotetiske styrke nytte av en nyere - men mindre awesome -. TorqueFlite

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96881.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger