Subaru Impreza Ytelse Pakker

Resultater oppgradere pakker er solgt for ulike aspekter av Subaru Impreza. Pakkene inkluderer oppgraderinger for turbo, hjuloppheng og eksosanlegg. Innkjøp disse systemene er separat ett alternativ, men noen butikker kan redusere arbeidskostnadene hvis alle delene er montert i en tur. Turbo oppgradering

Forbedret turboer kan øke trykket i motoren sylindere, noe som vil øke hestekrefter og dreiemoment. Blouch gjør flere forskjellige turbo oppgraderingspakker som er "bolt on" systemer, som betyr at de rett og slett erstatte aksjen enhet og kommer med nødvendige deler for å installere den nye turbo. Blouch modeller inkluderer 18G, 16G og 16G XT. Prisene for disse modellene varierer mellom $ 700 og og $ 1200 USD i 2010.
Suspension
p Det er også pakker og kits å oppgradere bæresystem av Impreza. Flere selskaper gjør disse pakkene, inkludert Firestone, Air Zenith og VIAIR. Pakkene vanligvis kommer med luft kompressorer, luft tank, i førerhuset kontrolleren og slangene og sjokk for luftfjæring oppgraderinger.
Eksos Kits

Forbedre eksos-systemet slik at motoren lettere blåse ut avgasser. Dette betyr mindre makt er bortkastet på eksos stroke av motorens stempler og mer makt overføres til hjulene. Noen eksos deler (som katalysator og lyddemper) kan kjøpes separat, men det er sett for hele systemet tilgjengelig. Et slikt kit er cat-back eksos system fra Magnaflow (del 16 856).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95880.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger