Slik installerer du en Ford Probe Short Shifter

The Ford Probe ble introdusert på slutten av 1980-tallet som en eventuell utskifting av Ford Mustang. The Probe har en tverrstilt motor foran, front-drive layout, mens Mustang har en frontmontert lengderetningen plasserte motoren driver bakhjulene. Denne granskningen ble avsluttet i slutten av 1990 da salget sank mens Mustang salget økt. Flere entusiaster holde Sonder kjørbar stand og med 2011, og en av de forbedringer som noen gjør til sine biler er installasjon av en kort shifter å forkorte kaster av manuell girkasse. Du trenger:
Automotive ramper
to bremseklosser
Snap ring tang
Socket satt
Skralle
Skralle forlengelse
Grease
Dual-sidig tape ( valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Drive bilen på et sett av automotive ramper og satt i nødbremsen. Plasser bremseklosser under bakhjulene.
2

Fjern Shifter knott inne i bilen ved å skru den mot klokken. Sett knotten til side. Løft midtkonsollen rett opp for å løsne den fra sine klemmene. Arbeid konsollen opp og rundt girspaken og sett den til side. Løft gummi støvel i bunnen av girspaken opp og over spaken og legg den til side.
3

Finn låseringen på Shifter mekanisme avslørt etter fjerning av gummi støvel. Fjern låseringen med et par snap ring tang.
4

Slide under bilen og finne undersiden av girspaken. Fjern bolten som fester spaken til skift stang med en socket, forlengelse og skralle.
5

Senk Shifter forsamlingen fra bunnen av bilen, være forsiktig så du ikke skader gummipakningen som forsegler montering på undersiden av bilen.
6

Løft og fjern aksjen Shifter pivot ball fra Shifter. Smør den nye pivot ball som fulgte med kort shifter kit liberalt og sett den inn i samme posisjon inn i shifter forsamlingen. Bytt ut låseringen fjernet tidligere med låseringen tang.
7

Hev Shifter forsamlingen på plass på undersiden av bilen. Sørg for at gummipakningen gjør en god forsegling mellom anleggsflaten på girspaken og undersiden av karosseriet. Plasser en nylonskiven - inkludert med kort shifter kit - på hver side av girspaken braketten der shifter rod festes det. Erstatte den originale bolten og skru det fast med en socket, forlengelse og skralle. Ikke stram bolten.
8

Test driften av shifter. Løsne girspaken å skifte stang bolt litt dersom shifter virker stiv. Legg merke til at det bør være liten side-til-side spiller i shifter. Plasser midtkonsollen og skyve ned på det litt å engasjere klemmene. Skru shifter knotten tilbake på girspaken.
9

Fjern bremseklosser og tilbake forsiktig av rampene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87166.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger