Hvor å Endre lyddemperen Noises

Stock eksosanlegg er utformet for å balansere lyden, kostnad og ytelse. Ettermarkedet eksos kan replikere lager systemer, øke ytelsen eller være spesielt designet for å endre lyden av kjøretøyet. Lyddemperen er den største bidragsyteren til eksos profilen til motoren. Endre lyden av eksos-systemet og samtidig la den samme lyddemperen installert krever endring av eksosrørene, enten gjennom direkte manipulasjon eller erstatning, eller tillegg av ettermarkedet produkter. Du trenger
Eksos tips
Cross-over eksosrøret
Replacement eksosrør
Kleshenger
Vis flere instruksjoner
en

Fest en gjenklang eksos tips til eksosrøret for å redusere lyd fra eksosen. Gjenklang tips har en liner laget av en lyddempende materiale, for eksempel glassfiber, som vil absorbere lyd som det kommer ut av eksosrør.
2

Bytt eksosrøret eller eksisterende eksos spissen med en ettermarkedet eksos spissen designet for å forsterke lyden. Tips som er skrå, har en økt diameter, eller er dual-vegger eller brennes kan gjøre eksos lyden mer merkbar.
3

Installer en cross-over røret på en dual-eksosanlegg . X-rør, H-rør, Y-rør og enkle kryss-overs alle vil gjøre det mulig for ujevn kompresjon i hvert eksosanlegg å være balansert. Den kryss-over røret gjør det mulig for gass bygge opp fra en side av eksos-systemet skal flyttes til siden med mindre trykk. Flyten balansering vil flate tonen kvaliteten og redusere pulserende lyder.
4

Øk diameteren av eksosrøret. Økt eksos porting vil tillate mer avgasser å gå gjennom eksosanlegget til enhver tid, og utdype tone.
5

Fjern uforståelig. Noen lyddempere kan nås via eksosrøret å fjerne eksos uforståelig. Eksos uforståelig demper lyden profil. Fjerning av ledeplatene kan ikke bare øke volumet, men også resultere i en mer skarpt tone eller rumling. Hvis lyddemperen er ikke et lukket system, eller en med et rør med hull som skjold uforståelig, kan du være i stand til å sette inn en bøyd kleshenger inn i lyddemperen og fjerne uforståelig ved å trekke materialet ut.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95783.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger