Slik installerer Mud Flaps på en pickup lastebil

Skvettlapper kutte ned på mengden spray som er opprettet av lastebilens dekkene som du kjører den gjennom gjørme. Installere skvettlapper på en pickup lastebil innebærer noen trinn du må følge nøye. Bare koble skvettlapper willy-Bulle vil resultere i deres utseende ser skjevt, og de kunne fange nok fuktighet på et sted som gjør at korrosjon på lastebilen kroppen nærheten. Du trenger
Målebånd
Elektrisk drill med en Phillips borekronen
selvgjengende skruer
Vis flere instruksjoner
en

Park lastebilen i en arbeidsplass beliggenhet med en jevn overflate og ingen stigning.
2

Hold først mud klaff opp til en bakskjerm, venstre eller høyre, slik at kanten av mud klaff passer med formen på bakhjulet fender som du arbeider. Hold mud klaff i stedet for et øyeblikk, og måle avstanden fra nedre kant av mud klaff til bakken ved hjelp av et målebånd. Skriv ned målingen.
3

Hold mud klaff toppen på plass for hånd, og bruke en drill med en stjerneskrutrekker litt å trenge gjennom mud klaff og metallet av lastebilen kroppen bak den med en selvgjengende skrue. Skyv litt å tvinge litt gjennom hvis nødvendig.
4

La den første skruen holde mud klaff på lastebilen under boring i den andre skruen for å feste den. Hold klaffen nivå som du først planlagt, juster om nødvendig å flate den ut. Boring i den andre selvgjengende skrue. Beveg til bunnen av slammet klaff før den strekker seg forbi truckens karosseri. Skru inn to skruer på hver side av klaffen for å stabilisere den.
5

Omplassere deg selv til det motsatte bakhjulet, og gjenta trinn 1 til 4 for å installere andre bak mud klaff. Bruk målingen først noterte ned for å plassere andre mud klaff korreksjon før du installerer selvgjengende skruer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95700.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger