Hvordan å senke en bil med coilovers

Senke bilen på en ettermarkedet coilover sett vil gi den en sporty, jord-hugging utseende. Coilover suspensjoner kan også forbedre bilens kjøreegenskaper ved å senke tyngdepunktet og tilbyr økt sjokk demping over aksjen suspensjon. Mange produsenter tilbyr ettermarkedet coilover kits for nesten alle kjøretøy og modell. Dette gir mulighet for en direkte erstatning av aksjen suspensjon med ingen andre kjøretøy modifikasjoner som trengs. Du trenger
Gevind kit
Collar fastnøkkel
Floor jack
Jack står
Stikknøkkel
Socket sett
Skrutrekkersett
Målebånd
Zip bånd
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen på helt jevnt, fast underlag. Hev hver side av kjøretøyet med et gulv jack og støtte alle fire hjørner av chassis på bukker. Bruk en pipenøkkel til å fjerne festeboltene fra hjulene og løft av aksjen hjulene.
2

Fjern eventuelle eksterne komponenter som er koblet til de dempere foran, for eksempel brems linje braketter og camber plater. Bruk en pipenøkkel for å koble den nedre gaffel festet på sjokk. Vanligvis er den nedre montere koblet til suspensjonen kontroll arm med en enkelt bolt. Fjern de øvre festeboltene på dempere foran - disse boltene er plassert på toppen av sjokk tårnene i motorrommet. Fjern den fremre sjokk og våren enhet.
3

Fjern eventuelle eksterne komponenter som er koblet til de bakre støtdempere. Løsne de bakre nedre-sjokk festeboltene fra de bakre hjuloppheng kontrollgruppene. Fjern de øvre festeboltene fra de bakre støtdemper tårnene, tilgjengelig gjennom stammen eller luke på bilen din. Fjern den bakre sjokk og våren enhet.
4

Still høyden på ettermarkedet coilovers. For å justere høyden, løsne den nedre sjokk justering krage med de medfølgende krage skiftenøkler. Træ nedre sjokk kroppen i overkroppen, redusere den totale lengden av sjokk konstruksjon. Jo kortere lengde, jo større reduksjon være i kjørehøyde for ditt kjøretøy. Når den ønskede lengde er oppnådd sjokk, låse den nedre støt legeme på plass ved å trekke til den nedre krage. Gjenta denne prosessen for de andre tre coilovers, slik at du setter alle sjokkene like i høyden. Noen ettermarkedet coilovers kan også gi rom for justering av dempingen, vanligvis via en numerisk knott på toppen av coilover enhet.
5

Installer coilovers i stedet for aksjen sjokk og våren enheter ved å gjenta fremgangsmåten for å fjerne i reversere. Sørg for at alle lager bolter og komponenter blir koblet og sikret. Hvis coilovers mangler den nødvendige bremsen linjen brakett, feste bremsen linje til sjokk kroppen med en zip tie. Alternativt noen ettermarkedet coilovers tillate installasjon av aksjen brems linje parentes.
6

Sett hjulene og slepe bolter. Fjern bukker og senke bilen til bakken. La de coilover fjærer å bosette etter flere dager med kjøring og deretter ta bilen til en forestilling justering butikk å ha dekkene realigned til fabrikken spec. Dette er nødvendig på grunn av senket coilovers endre camber og toe vinkler av bæresystem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86816.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger