Step-by-Step Electric Car Conversion

Konvertering konvensjonelle biler til elbiler har vært mulig i flere tiår. Kostnaden av teknologi har redusert nok til at en typisk bileieren, med litt oppfinnsomhet og hjelp fra mekanisk tilbøyelig venner kan foreta sin egen omvendelse. Konvertere bilen til å bli drevet helt av elektrisitet kan bidra til å redusere den samlede virkningen av drivstofforbruk og føre til å leve et sunnere, mer miljøvennlig livsstil. Du trenger
Sveiser
Momentnøkkel
Bil
Conversion kit (inkludert en elektrisk motor)
Engine lift
Socket fastnøkkel og pipesett
Jack står
loddebolt
Hack så
Hammer
Grinder
Sirkelsag
Drill
Tenger
Varmepistol
Volt meter
Angle jern stykker
Vis flere instruksjoner
en

dobbeltsjekke for å være sikker på at alle dine logistiske behov blir møtt. Sørg for at du har anlegg for å bygge din konvertert kjøretøy, hvor du bil vil være beskyttet mot vær og vind i minst et par måneder til et år, avhengig av tilgjengelighet for å vie tid til å jobbe på bilen. Pass også på at du har budsjett for minst $ 5000 for deler inkludert konvertering kit, verktøy og batterier. Sjekk for å være sikker på at du har enkel tilgang til lading av bilen når konverteringen er fullført.
2

Ta ut boltene som kobler motoren til bilen din. Også fjerne alt av radiator system, gass tank, drivstoff linjer, eksosanlegg og utslipp ledninger og slanger. Resirkulere så mye av selve metallet som mulig, eller selge den til en junkyard som kan være i stand til å berge delene. Pass på å holde tak i girkasse, clutch og svinghjul, som du vil trenge disse delene og systemer for din elektrisk konvertering. Vær sikker på at du også merke hvor hver ledning går før du tar motoren. Spesielt merke tenning ledninger og gasspedalen kabel.
3

avfettes og male motorrommet. Du vil ha en ren plass til en elektrisk konvertering kit.
4

Sett en elektrisk motor, som vil bli montert på girkasse med en aluminium adapter plate og distansering. Fest navet i motorakselen til svinghjulet med festeskruene som fester de to delene sammen. Bolt spacer plate og adapter plate på plass og skru svinghjulet til den elektriske motoren hub. Deretter bolt clutchen til svinghjulet, og sørge for at alle bolter er trukket ordentlig med momentnøkkel.
5

Senk motoren til motorrommet og bolt det til overføring. Sett bilen i gir og rotere dekkene slik at motorakselen også roterer. Hvis den ikke roterer, da det ikke har vært riktig justert med overføringen. Sjekk alle girene ved å hekte motor opp til en 12-volts batteri og kjøre motoren, slik at alt er balansert og fungerer.
6

Monter varmeren pumpen. Dette vil variere avhengig av hvilken type konvertering kit du har kjøpt.
7

Sikre motoren enden som ikke er festet til sendingen, bolting den til rammen av bilen. Sveise bukseseler og monterer slik at motoren er ordentlig på plass. Plasser komponentene i elektriske kjøretøy systemet sikkert ved siden av motoren slik at kontaktoren, controller, DC-DC-omformer og pot-boksen er alle tett sammen og koblet i henhold til instruksjonene på pakken.
8

Mount PVC rør under bilen, som vil fungere som en kanal for ledninger for å kjøre til bakre batteriet. Installere et batteri boks, ved å montere den med bolter, i bagasjerommet for å sikre at røyken ikke lekke inn i passasjerkabiner av bilen. Plasser dypsyklusbatterier i batterikassen. Wire bilen i henhold til instruksjonene fra konvertering kit.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83804.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger