Hvordan Cut Honda Springs

Hvis du ønsker å redusere Honda, kan du enten installere nye senkesett, eller du kan klippe aksjen fjærer. Ved å kutte fjærene, føre til at du våren for å miste bæreevne, og i prosessen, senke bilen. Kutte spoler denne måten tar litt prøving og feiling, men det er en billig måte å få jobben gjort. Denne prosessen tar cirka to timer å gjøre riktig. Du trenger
Jack
Jack står
Tire fastnøkkel
3/8-inch skralle og socket satt
Fastnøkkel sett
Hex-head nøkkel
Spring strut kompressor
1/2-inch skralle og socket satt
Permanent markør
vinkelsliper med 4-1/2-inch metall hjul
Øyevern
hørselsvern
Arbeidshansker
Vis flere instruksjoner
en

Løft Honda bruke jekken og sette bukker under jack punkter på bilen slik at alle fire hjul befinner seg over bakken. Ta av hjulene med dekk fastnøkkel.
2

Åpne panseret og deretter sitte foran forstillingen. Unbolt front strut wishbone fra nedre kontroll arm med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Skru fra hverandre bremselinje og undersiden av staget ved hjelp av 3/8-inch skrallen og hylsen. Unbolt spankulere fra spankulere tårn i motorrommet med 3/8-inch skralle og socket, og fjerne det fra suspensjon.
3

Installer coil våren kompressorer på strut og stram dem med 1/2-inch skralle og socket. Ta av lokket på spankulere med en fastnøkkel og en hex-head tasten. Ta av spankulere cap og fjerne spankulere kompressorer med 1/2-inch skralle og socket.
4

Marker coil spring der du vil klippe den med sprittusj telle svinger av spiral som referanse. Bruk arbeidshansker, hørselvern og vernebriller. Skjær spiralfjær med vinkelsliper. Reinstallere våren inn spankulere med 1/2-inch skralle og socket og våren kompressorer, deretter installere spankulere cap med en hex-head nøkkel og en fastnøkkel. Sett frontdekselet spankulere i suspensjon med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel, går i motsatt rekkefølge av demontering.
5

Sit foran bakhjulsopphenget. Unbolt bunnen av strut fra nedre kontroll arm med 3/8-inch skralle og socket, og deretter åpne opp bagasjerommet. Skrell tilbake teppebelagte panel på stammen sidene og skru fra hverandre toppen av strut fra spankulere tårn med 3/8-inch skralle og socket. Ta spankulere ut av suspensjonen.
6

Installer coil våren kompressorer bort på strut og stram dem med 1/2-inch skralle og socket. Ta av lokket på spankulere med en fastnøkkel og en hex-head tasten. Ta av spankulere cap og fjerne spankulere kompressorer med 1/2-inch skralle og socket.
7

Marker coil spring der du vil klippe den med sprittusj. Ta på arbeidshansker, hørselvern og vernebriller, og kutte spiralfjærer med vinkelsliper. Reinstallere våren inn spankulere med 1/2-inch skralle og socket og våren kompressorer, deretter installere spankulere cap med en hex-head nøkkel og en fastnøkkel. Installere den bakre spankulere i suspensjon med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel, går i motsatt rekkefølge av demontering.
8

Sett hjulene med dekk fastnøkkel. Senk Honda off bukker hjelp av jack.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86978.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger