Hvordan å male med en HVLP Gun

Det er nok trygt å anta at du ønsker en best mulig lakken med minst mulig arbeid. En høy-volum, lavt trykk (HVLP) maling sprayer er en som distribuerer et høyt volum av maling ved relativt lavt trykk. De sprøyter bruker mindre maling for å dekke samme størrelse området. Malingen påføres i en ultra fin tåke, og skaper en tynn og jevn påføring av maling. Bruke en HVLP maling sprayer tar litt tid å bli vant til. Hvis du ikke har brukt en før, prøv det ut på noen skrap trestykker før du angriper et reelt prosjekt. Det er å foretrekke å bruke sprøyta ute for ventilasjon. Du trenger
HVLP maling sprayer
Plastfolie
Low tack malerens tape
Paint
vernebriller
Mask
Vis flere instruksjoner

1

Prep objektet som skal males. Maling sprøyter kan brukes til å male møbler, biler, båter og boliger. Du vil trenge å fullstendig dekke noe som du ikke ønsker malt. Bruk plastfolie og lav takle malerens tape til å dekke nærliggende elementer.
2

Bland malingen med tynner. Følg instruksjonene som fulgte med HVLP maling sprayer. Hver type maling vil ha ulike prosenter av maling for å male tynnere og kan kreve ulike typer tynnere. Bland maling og tynner. Latex maling bør tynnes med vann.
3

Fyll beholderen av maling sprayer og skru beholderen til sprøyta. Plugg i kompressoren. Sett kompressoren ved 50 psi å starte. Sett maling distribusjon til midten innstilling, avhengig av sprøyta
4

Test innstillingene på et stykke kryssfiner for dekning. Juster psi og volumet av maling som er utgitt til du får fordelingen av maling til et nivå som du er komfortabel med og som vil dekke veggene med et tynt, jevnt lag med maling. For mye volum vil føre drypper mens for tynn en frakk vil fungere, men ta deg mye lenger enn nødvendig. Alltid bære en maske og briller mens du bruker en HVLP maling sprayer.
5

Maling din møbler eller vegger ved hjelp av maling sprayer. Bruk en jevn frem og tilbake bevegelse med en liten overlapping av hver passering av sprøyta. Unngå for mye overlapping da dette vil føre drypper og renner. Male hele rommet. La malingen tørke. Påfør et andre strøk om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83754.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger