Hjemmelaget GPS Mount

GPS-systemer er en stor hjelp når det gjelder å få tapt reisende til deres destinasjon. For at en GPS-systemet for å være effektivt, men det er behov for å monteres på et sted hvor det lett kan sees. Hvis du kjøpte GPS-systemet fra en etter at markedet forhandler, kan du ikke har mottatt en bil mount med det. Men med bare noen få biter av pipe, kan du lage din egen mount for systemet. Du trenger
Ruler
To ruller med små selvklebende skum tape med en 1/2-inch bredt sentrum
1/2-inch PVC "T" joint
1/2-inch PVC "L" joint
1/2-inch PVC rør
PVC så
Heavy duty plastbelagt ledning
Vis flere instruksjoner
en

finne en liten åpning i dashbordet. Disse kriker er vanligvis på steder mellom to av dash-komponenter eller i en åpning for å holde papirer og endre. Måle størrelsen på denne åpningen med linjalen.
2

Slapp limet skum tape slik at snellene passe perfekt vertikalt i den plassen du finner i dashbordet. De bør passe der, slik at de ikke flytter rundt.
3

Place de to spoler av tape på motsatte ender av "T" joint. Dette er bunnen av fjellet. Plasser foten inn i åpningen i dashbordet med den siste delen av "T" vendt ut mot det indre av bilen.
4

Fest "L"-braketten til den utsatte delen av "T" braketten. Den "L"-braketten skal peke opp.
5

Plasser stykke PVC-rør i toppen av "L"-braketten slik at den stikker opp. Du må kanskje kutte PVC-rør med rørkutter for å få det til en høyde som er behagelig for deg å se på.
6

Wrap GPSen med ledningen slik at ledningen skaper en vugge . Du ønsker å sørge for at du har tilgang til kontrollene, blir sidene forsvarlig festet til wire, og skjermen er synlig. Som du wrap, bør du ha to endene av ledningen peker nedover.
7

Fest ledningen til PVC rør ved å pakke den rundt røret og knytte endene sammen. GPS bør sitte på toppen av røret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84038.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger