Fordelene av Traction Control

Bilulykker dominerer transport bransjen i forhold til antall dødsfall som inntreffer på veien, sto for 94 prosent. Med over en halv million bilvrak hvert år, sikkerhets tiltak, slik som traction control, blir stadig utviklet for å holde sjåførene tryggere. Ved å forstå dagens sikkerhetsfunksjoner, kan sjåførene holde seg godt informert om mulige ettermarkedet alternativer for sine kjøretøy for å holde dem trygge. Målet

antispinn system er en relativt moderne sikkerhetsverktøy. Et alternativ til 4WD og AWD --- de vanlige kjøre tog systemer som fortsatt dominerer markedet --- traction kontroll fungerer på 2WD biler ved å bidra til å gi mer beskyttelse i farlig vær, der mangel på trekkraft kan bli farlig. Flertallet av traction control systemer fungerer ved å oppdage slips i noen av hjulene --- en vanlig forekomst i dårlig vær --- etterfulgt av anvendelsen av bremsetrykket til hjulet som er forsinket. Noen trekkraft kontrollsystemer kan skjære motorkraft tilbake i tillegg, for å unngå en økning i mengden av spinn at hjulet er i produksjon. Ved å legge press på slipping hjulet er makten sendt til stasjonen hjulet med best grep --- gjenopprette kontroll i mange tilfeller.
Testing

Den store bekymringen for de fleste sjåførene som tenker på å bytte sine drivverk system, eller tenker på å kjøpe en bil med en traction control system, er mengden av tester som har blitt gjort. Antispinnsystem systemene er bygget for holdbarhet og skapt for å håndtere de variable kravene til flere typer biler. Systemet tåler over 4500 psi på din bremsing mellomgulvet og har selv en andre seglet --- sikre noe press tap oppstår selv om bremsen mellomgulvet svikter.
Prisgunstig

Antispinnsystem systemer er en mye billigere, alternativ drivverk løsning for sjåfører på grunn av deres evne til å bli produsert til lavere priser.
Respons

Siden trekkraft kontroll er en endring i bremsesystem, vil en endring i følelsen av bremsene forekomme. Antispinnsystem bremser er mykere, snarere enn å være ekstremt følsom, men hvis du bremser hardt, vil du føle respons, akkurat som du ville med tradisjonelle anti-lock systemer som er funnet på andre 4WD og 2WD biler

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88224.html

Previous:
Next:

Utvendig Aftermarket alternativer