Supercharger Typer

Opprette hestekrefter i en tidlig modell hot rod, sen-modell muskel bil eller tuner import er like enkelt som å installere en kompressor. En kompressor kan doble hestekrefter på et lager motor, så det er tydelig å se hvorfor de har blitt svært populært blant automotive ytelse entusiaster. Det finnes flere populære typer kompressorer å velge mellom hvis du er interessert i å legge en til din bil. Røtter Supercharger

Roots kompressorer, vanligvis kjent som vifter, er den opprinnelige kompressorer og finnes oftest på tidlig-modell hot rods som 1957 Chevrolet. En røtter kompressor erstatter inntaksmanifold på motoren og krefter store mengder luft inn i motoren ved hjelp av to fliker som befinner seg inne Fordi kompressoren foringsrøret. Dekselet på supercharger er veldig stort, og senere, de fleste røtter superchargers sitte over panseret på en bil. Dette gir en svært aggressiv "in-your-face" ser gjort populært av tidlig modell hot rods.
Sentrifugal Supercharger

sentrifugal kompressor er den mest populære supercharger på markedet, og var den første kompressor for å bli brukt i bilindustrien. Disse superchargers er svært vanlige tilskuddene til sen-modellen kjøretøyer der over-aggressive utseendet på et røtter supercharger ikke er ønsket. De fungerer ved å skyve luft inn i motoren som en fan, men på 40000 RPM (omdreininger per minutt.) Sentrifugalfunksjonene supercharger er også mer effektivt enn røttene supercharger fordi det skaper "boost" eller hestekrefter ved høyere turtall og ikke ved lavere turtall der det er ikke nødvendig.
turbolader

Mange vet ikke klassifisere turbolader som en kompressor, men ifølge Supercharger Online.com, er turboladeren faktisk en kompressor selv om det skaper løft fra eksos press. En turbolader er en tvungen induktion system som komprimerer luften og presser det inn i motoren. Dette gjør jobben med en turbolader det samme som en røttene kompressor og en sentrifugal kompressor det samme. Fordelen med en turbolader er at det ikke tar hestekrefter for å skape hestekrefter siden det går ut av eksos trykk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88223.html

Previous:
Next:

Utvendig Aftermarket alternativer