Installasjon av Haul Master Tow Bar

Haul Master refererer til en linje av slepetilbehør solgt av Harbor Freight Company. Harbor Freight startet virksomheten i 1968 selger verktøy til en rimelig pris gjennom postordre kataloger og butikk steder. The Haul Master tilhengerfeste er designet for å taue en bil på alle fire hjulene bak et slep kjøretøy. Trekkstangen monteringsbraketter festes til fronten av kjøretøyet blir slept. Når dette er gjort, kan slepet bar raskt festet til brakettene og til slep bilens tilhengerfeste. Du trenger
Skiftenøkkel
Felt spiss penn selg Electric drill
1/2-tommers borekronen
Vis flere instruksjoner
en

Løsne venstre og høyre bar holder boltene på hodet av tilhengerfeste forsamlingen med en skiftenøkkel i mot klokka. Sving venstre og høyre barer unna hverandre.
2

Fjern monteringsbrakettene fra venstre og høyre stolper på slep bar forsamlingen ved å slå ut festeboltene med en skiftenøkkel slått i mot klokka retning. Sett boltene til side.
3

Velg en plassering på forsiden av kjøretøyet som skal slepes å montere tilhengerfeste festebraketter. Braketten holdes på plass og gjøre merkene gjennom festehullene og inn på slep kjøretøyets monteringsflate med en filtpenn. Sett monteringsbrakettene til side.
4

Drill gjennom merkene på slep kjøretøy med en 1/2-inch drill bit installert i en elektrisk drill. Fest monteringsbrakettene til slepet bilen med bolter som leveres med tilhengerfeste. Stille opp hullene i hver festebrakett med hullene du boret. Kjør bolter gjennom hullene og fest dem med en lås mutter strammes i klokkens retning med en skiftenøkkel.
5

Fest tilhengerfestet forsamlingen til monteringsbrakettene på forsiden av kjøretøyet stry. Plasser monterhullet slutten av venstre og høyre barer i hullene på braketten. Re-installere den originale holder bolter gjennom hullene og stram med nøtter strammes med en skiftenøkkel i klokkens retning.
6

Stram venstre og høyre bar holder boltene på hodet av tilhengerfeste med en skiftenøkkel slått i klokkens retning.
7

Tilbake kjøretøyet stry opp til tauet bilen og senk slep bar koplingene til trekkrok ball på kjøretøyet stry. Skyv stikk ball coupler på slep bar stikk hodet til den låses på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88219.html

Previous:
Next:

Utvendig Aftermarket alternativer