Cutting & Welding en eksosrøret til Bend

Bygging og installere din egen eksos vil spare deg for mye penger i lønnskostnadene. Hvis du har tilgang til en sveiser og metall skjærende verktøy, tar jobben bare forsiktig måling og planlegger å gjennomføre. Ta deg god tid på hvert trinn for å sikre at sluttproduktet er noe som fungerer godt, og også en du kan være stolt av. Eksos sveising er ikke komplisert, men noen presisjon er nødvendig. Mål og merk

Nøye måling er et absolutt must når du arbeider med eksos rør, spesielt i vinkler. Mål under bilen først for å få en idé om hvor mye slangen er nødvendig og hvor du trenger svingene. Måle det ut på selve eksosrør og mark hvor kuttene er nødvendig med en svart sprittusj eller tape. Det er en god idé å måle alt to ganger før du merker det, fordi en dårlig kutt kan bety mer penger brukt på eksos slangen.
Cut og uekte opp

Cut eksos slange på de stedene du har merket. Husk at vinklene må kuttes overfor hverandre, så planlegge nøye for denne fasen. En bajonettsag er en av de beste eksosrøret skjærende verktøy, men hvis du ikke har tilgang til en, vil en vinkelsliper med en cut-off hjulet installert fungere. Skjær sakte slik at linjene holder seg rette. Når alle brikkene er kuttet, håne den opp under bilen for å sørge for at det kommer til å passe på den måten du ønsker. Gjør justeringer som er nødvendig.
Weld utløpskamløfteren

Når slangen er kuttet til de ønskede lengder og vinkler, sveise dem sammen. Husk at de fleste eksosanlegg er i rustfritt stål, slik at du vil ønske å bruke rustfritt ledning i tillegg til å hindre rust langs sveisede områdene. Siden eksossystemet kommer til å bøye (enten rundt en aksel eller rutes fra en side til en annen), kan det være nødvendig å sveise den opp under bilen. Vær forsiktig, og rydde opp i eventuelle fet eller drivstoff-dekket overflater før sveising begynner. Start ved siden av motoren og jobbe deg tilbake. Heftsveiser bør plasseres rundt slangen først slik at vridning hindres. Når systemet er stiftet på plass, kan du gå tilbake og sveis helt rundt hvert ledd. Ikke hopp steder hvis mulig, fordi en eksos lekkasje vil være et resultat som kan påvirke smog sjekker eller ytelse. Hvis du installerer en lyddemper i tillegg, sørg strømningspilene peker på baksiden av kjøretøyet slik at eksosen ikke blir hindret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88220.html

Previous:
Next:

Utvendig Aftermarket alternativer