Slik fjerner en støtfanger Step Guard på en 2000 Chevy Silverado

Den bakre støtfangeren på en 2000 Chevrolet Silverado kommer med en svart plast steg vakt som klippene på plass på toppen av metall støtfanger . Denne er utformet for å gi grep når stepping på støtfangeren , og som en del av dekorative trim. Noen mennesker liker å male dette stykket å matche sine kjøretøy , og å gjøre det, må du først ta den av . Dette kan gjøres ganske enkelt med grunnleggende verktøy. Du trenger
Nebbtang
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Crawl under støtfangeren bak og ser opp på undersiden av støtfangeren . Finn plast klipp som holder lokket til støtfangeren . Begynne å fjerne hetten ved å finne klippet lengst til kanten av den ene siden av støtfangeren eller den andre.
2

Bruk tang til å klemme plast klippet stengt , og skyv deretter klippet opp gjennom metall støtfanger. Deretter plasserer flat skrutrekker mellom støtfanger cap og metall støtfanger , slik at det første klippet ikke faller tilbake inn i støtfangeren .
3

Fortsett slippe klipp , arbeider fra den ene siden til den andre, og fortsette å bruke flat skrutrekker for å holde lokket bortsett fra støtfanger . Når alle klippene er fjernet, ta av lokket helt med hendene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88225.html

Previous:
Next:

Utvendig Aftermarket alternativer