Slik installerer subwoofere i en bil

De fleste bilprodusentene ikke inkluderer subwoofere med fabrikken stereoanlegg. Prosessen med å installere dem kan være komplisert, så unngå stresset ved å kjøpe et prefabrikert høyttalerboks utstyrt med subwoofere. Pass på at du får riktig kunnskap samt verktøy, slik at installasjonen er en suksess, som en feilaktig installasjon kan forårsake skade på bilen din. Du trenger
Fire-kanals forsterker
Subwoofer boks med subs
Produsent Anbefalt Kabling
Phillips Skrutrekkere
Bilstereo Ledninger
Spray Lim
Rollers
subwoofer vedlegg
braketter
regulerbart turtall Drills
Blow dryers eller varmepistol
Bilstereo subwoofere
Vis flere instruksjoner
en

rekonfigurere høyttaler hookups på din fire-kanals forsterker, slik at de fremre og bakre høyttalere som allerede er i systemet er ved hjelp av to fremre kanaler i forsterkeren. De fremre kanalene i forsterkeren bør ha en høy-pass crossover å jobbe disse høyttalerne.
2

Bridge de bakre kanalene i forsterkeren til mono, slik at forsterkeren skal levere dobbelt så mye kraft. Instruksjonene som fulgte med forsterkeren vil vise deg hvordan du gjør dette.
3

Wire de to subwoofere til forsterkeren med 12-gauge speaker wire (med mindre annet er spesifisert av instrutions). Den bakre kanal på forsterkeren bør ha en low-pass crossover.
4

Test for å se hva den beste crossover punktet er for subwoofere.
5

Det anbefales å bruke metall L-braketter for å spenne kabinettet. Fest boksen til gulvet, en vegg eller bakre dekk. Sørg for å plassere silikon rundt braketten slik at luft ikke vil lekke ut av esken. Merk:. Hvis reservedekket ligger i bagasjerommet (som er vanlig på de fleste biler), kan det være lurt å hoppe over dette trinnet

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-stereos/80379.html

Previous:
Next:

bilstereoanlegg