Hvordan velge subwoofere for bilstereoen

Mange med bil lydsystemer som dyp dunkende bass, men fabrikken stereoanlegg ofte ikke tar med sub bass - høyttalerne som produserer flott bass. Her er hvordan du velger de riktige sub bass til bilen din. Du trenger:
Bil subwoofer vedlegg
Bilstereo
Bil Subwoofere
Vis flere instruksjoner
før du handler
en

Tenk om hva slags musikk liker du å lytte til og hva du vil om det. Jo mer bass som er i musikken de større subwoofere du bør få.
2

Bestem hvor du vil plassere subwoofere. Subwoofere ofte gå inn i en innhegning i bagasjerommet, men ved hjelp av spesielle kabinetter subwoofere kan gå under setene eller i sidepanelene. Dette er i hovedsak kommer til å avhenge av hvor mye plass du har, kan ofte mindre biler ikke har råd til å ofre mye plass til lydkvalitet.
3

Bestem akkurat hvor mye du er villig til å bruke. Det kommer til å koste minst $ 300 og det er best å sette deg en prisgrense før du går shopping.
Velge Subwoofere
4

Gå til en butikk som selger subwoofere eller surfe på internett. Se Resources nedenfor for noen forslag. Du må også kjøpe en forsterker til å drive subwoofere.
5

Avgjør om du vil ha en subwoofer eller to. Dette avhenger i hovedsak av musikken din preferanse, men kan også bli påvirket av plass i bilen. En er bra for de som lytter til klassisk, rock, eller landet, mens to er mer egnet for de som lytter til rap, r & b, eller techno.
6

Bestem hvilken størrelse subwoofere du vil. Vanligste størrelsene er 8-tommers, 10-tommers, 12-tommers og 15-tommers. Jo større subwoofer, jo lavere frekvens vil det produsere (som er spesielt viktig for techno).
7

Bestem hva slags vedlegg du vil sette subwoofere, da dette kan bli diktert av høyttalere du har valgt.
8

Tenk følsomhet. Følsomhet er hvor mye lyd du får for hvor mye strøm du putter inn i høyttaleren, høyere er bedre.
9

Tenk maksimale effekten RMS. Max watt RMS er hvor mye makt subwooferen kan håndtere. Vanligvis mer makt de kan håndtere mer lyd de er i stand til å produsere, men også dyrere de vil være, spesielt siden du må kjøpe en forsterker som kan produsere all denne kraften.
10

Tenk kjeglen. Alternativene inkluderer kevlar, polypropylen, aluminium eller karbon fiber membran, blir bedre i den rekkefølgen de står. Hva du ikke ønsker er et papir membran.
11

Tenk omgivelsene. Rubber omgir er best; skum er greit. Ikke kjøp basselementer med uretan omgir. Kjegler og omgir påvirker ikke bare kvaliteten på lyden subwooferen vil produsere, men hvor lenge subwooferen vil vare.
12

Velg den som passer til ovennevnte retningslinjene best. I den nedre prisklassen MTX er trolig den beste merke, og Infinity og Polk dominerer høyere end markedet.
13

Velg en forsterker til å drive de nye subwoofere. Du vil ha noe som kommer så nær produsere RMS lik maks RMS vurdering av dine subs uten å gå over den vurderingen. Annet enn det, er total harmonisk forvrengning (THD) den viktigste vurdering av forsterkere. THD er uttrykt som en prosent, og du vil at færrest mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-stereos/80378.html

Previous:
Next:

bilstereoanlegg