Norge bil >> Bil >> båter >> Content

Forskjellen mellom strategi og taktikk

Forskjellen mellom strategi og taktikk "Strategi uten taktikk er den tregeste vei til seier. Taktikk uten strategi er støy før nederlag." - Sun TzuWhat er de fundamentale forskjellene mellom strategi og taktikk? Selv de mest erfarne on-line og off-line gründere ofte forvirre two.Tactics er dag-til-dag aktiviteter som er repeterbare i din virksomhet og relativt entydige. Som blokkering og taklinger i fotball, utgjør de grunnleggende komponentene i jobbene og de daglige aktivitetene i enhver organisasjon - eller enhver bedrift - uansett size.They er slike ting som SEO kampanjer, skrive en artikkel, skape et nettsted, lage en salg samtale, eller kanskje bli en on-line samfunnet som StomperNet, eller Rich Schefren s Business Vekst System. Taktikk er spesielt opprettet og valgt for å nå bestemte og målbare mål. Tactics er de faktiske måter strategiene henrettet. De kan også omfatte slike ting som nyhetsbrev, pressemeldinger, teleseminars, blogger, reklame, websider og andre verktøy som målet markedene er vanligvis utsatt for.
Taktikk er lett å kopiere. Hvis ett selskap observerer innovasjoner i et annet selskapets produkter, for eksempel kan observere selskapet lett kopiere det som er gjennomgått, eller utvikle noe tilsvarende om rett duplisering ikke er mulig. Så snart prosessen eller produktet kopieres, trekker konkurransefortrinn for innovasjon eller disappears.If du ikke er forsiktig, kan taktikk ende opp som bare raske løsninger som kan gi kortsiktig gevinst, men de vil ikke føre til langsiktig Suksessen med mindre strengt anvendt, og de må være en del av en helhetlig plan for suksess. Derfor er det avgjørende å se på hvert taktikk fra standpunktet av hva det vil gjøre for å nå dine overordnede strategy.Most bedrifter i dag har en tendens til å være taktisk fokusert. Du jobber flittig hver dag på kontoret, gjør oppgave etter oppgave, men oftest uten en strategisk focus.Being hovedsakelig taktisk fokusert vil resultere i en rekke oppturer og nedturer i virksomheten din, og svært sannsynlig en lang, langsom (eller veldig fort ) nedgang i verdien av virksomheten din. strategi, derimot, er perspektiv, det vil si din Future Bilde og retning. Strategien innebærer det "store bildet" - den overordnede planen, og hvordan disse planene skal nå dine mål og målsettinger. Det innebærer å avgjøre hvem de viktige interessenter er, og hvilke av dem vil være mottakerne av meldingene (dvs. "målgrupper"), eller delmål for din activities.Your strategi er rammen, kompasset ditt som du vil bruke for å gjøre beslutninger som vil gagne fremtidige avgjørelser i din bedrift. Strategi er det sett av retninger du gjør for å forbedre din situasjon og posisjon innenfor det samlede markedet.
Uten en gjennomtenkt strategi, er virksomhetens bare liker en person vandrende rundt uselessly i mørket. Det er verken en planlagt retning av hvor du skal gå i fremtiden, og heller ikke hvilke metoder å bruke for å komme dit. Taktikk og strategi er alltid i forhold til hverandre, og sammen bygge bro over gapet mellom endene og means.To lykkes i din virksomhet miljø, er det viktig å planlegge en strategi som kobler aktivitetene dine til dine overordnede planer. Hvis du har en solid forståelse av hvor du ønsker å være på et definert tidspunkt i fremtiden, blir det en relativt enkel øvelse å lage et sett av aktiviteter for å komme deg dit. Hvis du vet hvor du går, vil det være en måte å komme dit - always.Recognize at det er en forskjell mellom strategi og taktikk, og du må ikke forveksle de to. Selskapet som tydelig forstår at forskjellen er den virksomheten som vil være den mest vellykkede, den mest holdbare -., Og den mest lønnsomme
.from:https://www.bilindustrien.com/bil/boats/49010.html

Previous:
Next:

båter