Norge bil >> Bil >> båter >> Content

Strategi - rammen for suksess

Strategy - rammen for SuccessOur mål er å lykkes - å vinne forretningsmuligheter konkurranser for å maksimere overskuddet eller utvide vårt marked "nærvær", for å produsere vellykkede nye produkter eller tjenester, eller for å oppnå personlige mål. Suksess er å definere ønsket framtid og deretter skape den fremtiden. Vi lykkes konsekvent ved å tenke og handle strategisk. Strategien handler om å minimere risiko og maksimere lønn, eller sagt på en annen måte, er det om å sørge for at oddsen for å lykkes er stablet i din favør. Det handler om å oppnå langsiktig suksess - ikke om å vinne en enkelt konto, har en eneste vellykket produktlansering, eller kommer ut på topp i en enkelt competition.Long sikt suksess betyr å dra nytte av muligheter etter muligheter og fordele ressursene riktig å sikre fortsatt suksess. Å vinne en konto og går konkurs etterpå er til ingen nytte med mindre enkelt ny konto sikrer permanent suksess - som det nesten aldri gjør Noen ganger tenker vi at strategien er en luksus, noe som gjøres en gang hvert femte år for å kunne. har en "strategisk plan." De fleste tror at det er en prosess du må gå gjennom en gang i året, for å produsere en virkelig stor dokument, at få mennesker vil forstå, og som vil gå på sokkelen, slik at du kan komme videre med real jobb med å drive virksomheten. Ingenting kunne være lenger fra sannheten. Strategien er den bokstavelige livsnerven i din virksomhet. Prøver å gjøre forretninger i dagens miljø uten en strategi er som å spille russisk rulett med din fremtid.
Ser fremover er et daglig behov og trolig den viktigste funksjonen til en leder, bedriftseier, eller enkelte entreprenør, for det er strategi som gjør din dag-til-dag aktiviteter for å ha noen form for utbetalingen og å være verdt. Strategien er en nødvendighet om du gjør forretninger i den tradisjonelle "murstein og mørtel" verden, eller i den digitale verden på Internett. Mange tror at strategien er ganske enkelt å skalere opp taktisk aktivitet, mer e-produkter, bedre blokkering og taklinger, mer salg samtaler. God strategi kan lykkes i fravær av gode taktikk, men gode taktikk, i fravær av middelmådig strategi, er sannsynligvis ikke føre til seier. Strategi, da, er nummer én ansvar for alle bedriftseiere, ledere, og entreprenører, enten engasjert i on-line eller off-line bedrifter-hvis de ikke klarer å ta sine strategi ansvar alvorlig, de er sterkt avtagende sine samlede sjansene for å lykkes. Strategi, er imidlertid ikke bare av interesse for bedriftseiere, men det er-eller bør være, av interesse for alle som er involvert i virksomheten, fra ansatte, til agenter til interne eller eksterne ressurser. I den grad at alle vet strategien og tar del i å bygge det, er hver person langt mer sannsynlig å gjøre de riktige taktiske beslutninger som oppstår på en daglig eller hyppigere-basis.
Virksomhet som gjør strategisk tenkning og gjennomføring del og pakke av sin daglige tilværelse er det selskapet som er mest sannsynlig å lykkes, selv om ikke har det beste produktet eller tjenesten tilgjengelig.
.from:https://www.bilindustrien.com/bil/boats/49009.html

Previous:
Next:

båter