Hva er en SR22?

En SR-22 er økonomisk ansvar forsikring som ofte bestilt av domstolene eller offentlige virksomheter for å vise at du har skikkelig økonomisk forsikring. SR-22 krav for hver stat er forskjellig, men det er ofte nødvendig hvis en person har førerkort har blitt suspendert av ulike grunner. SR-22s er arkivert av forsikringsselskapet med staten viser du har bil forsikring. Kravene varierer fra staten

I Illinois, er SR-22s nødvendig for problemdrivere ved lov, hvor merknader er innkommet direkte med statssekretær kontor. Forsikringen er nødvendig for bilister som har hatt sitt førerkort suspendert, har misfornøyd kjøretøy-relaterte dommer mot dem i retten, og som har tre eller flere dommer for obligatorisk forsikring brudd. Dekningen av en SR-22 går mellom $ 20 000 for en person drept eller skadd, $ 40 000 for to eller flere personer, og $ 15 000 for skade på eiendom.
DUI Focus

I Oregon, kravene til en SR-22 er litt annerledes. Det må en sjåfør kjøpe en SR-22 dersom han har unnlatt å fremlegge bevis for ansvarsforsikring, blitt dømt for kjøring uten forsikring, har vært involvert i en uforsikret ulykke, søkt om motgang eller prøvetid tillatelse, eller hadde kjøring privilegier gjeninnsatt etter en kjøring under påvirkning suspensjon. I California må en SR-22 kjøpes hvis en sjåfør arrestert for fyllekjøring.
Tre års Krav

I mange stater, som Illinois og Oregon, SR-22s må opprettholdes i 36 måneder. Hvis SR-22 bortfaller, må forsikringsselskapet underrette statssekretær der SR-22 ble utstedt. Førerkort vil bli suspendert inntil den er fornyet den 36-måneders klokken begynner over. SR-22 krav vil også følge deg fra stat til stat. Hvis føreren har en SR-22 i en stat, vil hun bli pålagt å holde SR-22 oppdatert for å motta og opprettholde et førerkort i sin nye tilstand.
Filing Fee
med

landene vil også kreve en engangsavgift søknadsavgiften for å holde SR-22 på filen. Disse avgiftene er normalt $ 25, men noen stater kan kreve mer. Søknadsavgiften er for en enkelt påstand. For eksempel, hvis din forsikring dekker deg og din ektefelle og din ektefelle trenger også en SR-22, må du betale en innlevering gebyr for den personen også. Hvis du standard på SR-22 og fornye den, vil du måtte betale søknadsavgiften igjen.
Alternatives

Enkelte stater kan tillate deg å sende inn en alternativ til en SR-22 som bevis på økonomisk ansvar, men det vil komme til en kostnad. I Illinois, kan sjåføren sette inn $ 55 000 med staten kasserer kontor. Sjåføren kan også sende inn en kausjonist eller fast eiendom bånd med hoffet til posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94400.html

Previous:
Next:

Usikrede bilist forsikring