Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Bil Selling Basics >> Content

Hvordan Donate jeg Cars i Vallejo?

En gammel bil som du sitter i oppkjørselen ubrukt kanskje har liten nytte for deg, men for en veldedig organisasjon, kan bilen bli en verdifull donasjon. Når donasjon av bilen i Vallejo, trenger du ikke å betale tauing eller andre utgifter. Veldedighet vil komme hjem til deg, eller hvor bilen er, å taue bilen om nødvendig. Mer enn en veldedighet i Vallejo aksepterer donasjoner, så velg en som betjener en befolkning eller et mål som appellerer til deg. Donasjon Retningslinjer

Tre konkrete veldedige organisasjoner annonsere et behov for bil donasjoner i Vallejo, men noen retningslinjer gjelder for hvilken som helst bil donasjon i California. Ditt bidrag vil være skattefri hvis den veldedige organisasjonen er skattefri i henhold til skattemyndighetene. Sørg for å be om en kvittering for donasjonen. Skattemyndighetene kan du kreve markedsverdi, eller hva bilen ville realistisk være verdt gjennom prising publikasjoner. Sørg for å ha eiendomsretten til bilen i ditt navn eller din ektefelle navn å gi til nonprofit. The California DMV krever at du fyller ut en utgivelse av ansvar form, at du registrerer når organisasjonen plukker opp bilen.
Vallejo Outreach

donere bilen til Vallejo oppsøkende for å hjelpe fattige og under servert lokalsamfunn. Den oppsøkende leverer varer og tjenester til at befolkningen, inkludert matutdeling og klær for akutt behov, og arbeider for å bygge nettverk den enkelte til tjenester til andre organisasjoner. Du kan fylle ut et elektronisk søknadsskjema for donasjon eller ringe organisasjonen. Etaten vil e-post eller ringe deg tilbake, og arrangere en tid for å plukke opp bilen om det går eller ikke. Byrået selger bilen på auksjon, og inntektene går til organisasjonens programmer.
Vallejo sin ungdoms-og familiedirektoratet Services

Vallejo ungdom og Family Services hjelpe enkeltpersoner og familier arbeider med psykisk lidelse og avhengighet problemer. Byrået betjener alle Solano County. Å donere et kjøretøy til ungdoms-og familieetaten Services, må bilen være arbeider. Donasjoner håndteres gjennom en tredjepartsleverandør, donere til veldedighet. Donere for Charity hevder at 70 til 80 prosent av midlene reist av bilen på auksjon går til fordel den ideelle organisasjonen.
Bamse Cops

bamse Cops er ikke basert i Vallejo, men organisasjonen tauer biler fra noen California byen gratis. Organisasjonen gir bamser til politiet offiserer for å gi barn i krisesituasjoner for komfort, også talsmenn for bilbelte sikkerhet og gir rullestoler til mennesker i nød. Teddy bjørn Cops gir bamser til polititjenestemenn for distribusjon i Los Angeles. Organisasjonen aksepterer bilen donasjoner gjennom den tredje delen nettside, Give Cars.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/car-selling-basics/150360.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics