Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

1990 Pontiac Turbo Grand Prix Stock Specs

Den turboladede 1990 Pontiac Grand Prix kom i to modeller, Grand Prix Turbo coupe og Grand Prix STE Turbo sedan. Begge modellene tok den relativt nye femte generasjon Grand Prix til nye ytelse høyder gjennom kraftige turboladede V6-motorer . Motor

Grand Prix Turbo -modellene er utstyrt med en turboladet og intercooler 3,1 -liters , 12 -ventilers , seks- sylindret motor som produserer 205 hestekrefter og 220 fot -pounds av dreiemoment. Alt som makt var bra for en 7,0 sekund 0 til 60 mph tid og en 15,3 - andre kvartal mil.
Drivverk og chassis

Både sedan og coupe modeller var tilgjengelig med en fire -trinns automatisk bare, til tross for tilgjengeligheten av en manual på mindre Grand Prix- modeller . En spesiell Grand Prix McLaren Turbo -utgaven ble utgitt med en femtrinns manuell og skille interiør og eksteriør egenskaper . Bruke alle 1990 Grand Prix- modellene en front motor, forhjulstrekk layout.
Eksteriør og interiør

For coupe , dimensjoner er 193,9 inches lang og 70,9 inches bredt , ridende på en 107,5 -tommers akselavstand og tipper vekten på £ 3451 . Sedan modeller er litt lengre og tyngre. Inne er plass til fem i sedan og fire i coupe .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138814.html

Previous:
Next:

sports Cars