Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Spesifikasjoner for en Audi TT 3.2 Quattro

Audi produserte 3,2 Quattro versjon av sin populære TT roadster fra 2004 modell-året gjennom modell-året 2009. Bilen først lansert i Europa og ble først tilgjengelig i USA i november 2003. TT 3.2 Quattro var tilgjengelig som enten en coupe eller en to-seters cabriolet, vanligvis kjent som en roadster. Basisnivået trim er ikke tilgjengelig for biler utstyrt med 3,2-liters motor, som sport Audis Premium Plus eller Prestige trim nivåer bare. Motor og girkasse
p Som indikert av bilens navn, er dette TT utstyrt med en 3,2-liters, 250-hestekrefter V6 og standard firehjulsdrift. Med 3,2 Quattro TT, introduserte Audi Direct-Shift Gearbox (DSG). Denne innovative girkasse kombinerer fordelene med en manuell girkasse med de av en automatisk girkasse. Det er ingen clutch pedal i en TT med DSG, snarere er girene forskjøvet med padleårer plassert på rattet. TT 3.2. Quattro er også tilgjengelig med en tradisjonell sekstrinns manuell girkasse.
Resultatutvikling

Selv om TT 3.2 Quattro toppfart er elektronisk begrenset til 155 miles per time, bilen kan akselerere 0-60 på 5,5 sekunder og leverer £ 236-fot dreiemoment. Denne versjonen av TT har en EPA-estimert drivstoffeffektivitet på 17 miles per gallon i byen og 25 på motorveien.
Safety

Hver TT er utstyrt med anti-lock plate bremser og stabilitetskontroll. De har også sidekollisjonsputer og front kne kollisjonsputer. TT 3.2 Quattro leveres som standard med Audi eksklusive hill-hold-funksjonen, som eliminerer en manuell bilens tendens til å rulle bakover når den står på en skråning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138680.html

Previous:
Next:

sports Cars