Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

1989 Buick LeSabre Fakta

I 1951 opprettet General Motors en konseptbil kalt LeSabre. Denne konseptbilen omtalt opprørende teknologi for tiden, for eksempel: en kalesje som lukket når det ante løp, innebygd hydraulisk jekk og 12-volt elektronikk - de fleste 1950 biler elektronikk kjørte på 6-volt strøm. Buick fikk ikke slippe LeSabre inntil 1959 årsmodell. Den LeSabre fortsatte produksjonen frem til 2005, da GM eliminert det fra Buick lineup. 1989 er et merkeår for Buick LeSabre, da den inkluderer en spesialutgave modell. Trim Levels

1989 LeSabre hadde fire trimme nivåer tilgjengelig. Den LeSabre Custom var base trim nivå. Det neste trinn i rekken var LeSabre Limited, som Buick tilbudt som enten en to-eller fire-dør. Det neste nivået var en spesialutgave LeSabre, kjent som T-type. Denne pakken lagt til en sport-avstemt fjæring, bakken effekter og en lavere girutveksling å forbedre akselerasjonen. Den endelige trimme nivå var LeSabre Estate Wagon, som var en stasjonsvogn.
Motor og girkasse

Buick montert alle 1989 LeSabres, unntatt Estate Wagon, med en 3,8-liters V-6 motor som skrudde ut 165 hestekrefter og 220 fot-pounds av dreiemoment. Buick montert LeSabre Estate Wagon med en 5,0-liters V-8 motor som produserte bare 140 hestekrefter, men hadde 255 fot-pounds av dreiemoment for å få sin store kropp i bevegelse. Alle 1989 LeSabres hadde en fire-trinns automatisk girkasse.
Fuel Economy

LeSabre Custom, Limited og T-type alle hadde en rating på 19 mpg i byen og 28 mpg på motorveien. Jo større motor og kropp kombineres for å slippe LeSabre Estate Wagon til bare 17 mpg i byen og 24 mpg på motorveien.
Seating

LeSabre Custom og Limited kunne romme opptil seks personer - tre foran og tre bak i bilen. Den LeSabre Estate Wagon sitter seks personer standard, men kan romme opptil åtte med den valgfrie setet monteres i bagasjerommet. T-type LeSabre bare satte fem personer -. To foran og tre bak i bilen
standardfunksjoner

Alle de 1989 Buick LeSabres kom standard med en tilt ratt og klimaanlegg. Den LeSabre Estate Wagon og T-type begge kom standard med lettmetallfelger, også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/138405.html

Previous:
Next:

sedan