Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Slik deaktiverer 1998 Nissan Maxima

Den vanligste årsaken til at du ønsker å deaktivere din 1998 Nissan Maxima er å forberede bilen for lagring. Dette innebærer unhooking batteriet for å unngå utlading av batteriet og andre problemer med det elektriske systemet. En annen grunn til å deaktivere Maxima er å hindre noen fra å kjøre bilen uten din tillatelse. Den sekundære metode for å deaktivere bil kan også hjelpe hvis du prøver å unngå en beruset sjåfør fra å ta Maxima for en spinn. Du trenger:
Tenger
Vis flere instruksjoner
Deaktivere Maxima for lagring
en

Park Maxima hvor du vil lagre det. Slå av alle brytere for interiør og eksteriør lys. Bruk kraften vinduet bryteren til å rulle vinduene opp. Slå av motoren. Åpne panseret.
2

Finn Maxima batteri i hjørnet foran i motorrommet, nærmest støtfanger. Det er på førersiden.
3

Løsne mutteren bak den negative (svart) kabel med tang, og deretter trekke kabelen bort fra batteriet for å hekte den. Deretter løsne mutteren bak den røde (positive) kabel, og trekk kabelen bort for å koble den.
4

Lukk panseret for å forberede bilen for lagring. Gjør å fjerne eventuelle personlige elementer fra interiøret. Låse dørene.
Midlertidig deaktivere Maxima av andre grunner
5

Slå av Maxima motor og åpne panseret. Finn kraftdistribusjon boksen foran sjåføren side hjørne av motorrommet.
6

Åpne kraftdistribusjon boksen er coveret. Ta tak i stafetten merket "Fuel Pump Rly." Dra den ut for å fjerne det. Dette deaktiverer Maxima og forhindrer drivstoff fra å bli gitt til drivstoff linjer, noe som hindrer den fra å spy eller kjører.
7

Lukk panseret. Når du er klar til å aktivere den Maxima, sett drivstoffpumpen stafett og sett på dekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/138304.html

Previous:
Next:

sedan