Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Funksjonene i en 1993 Civic SI

The Honda Civic gjorde sin amerikanske debut i 1973. Selv om Civic var ikke den første bil som Honda produsert, var det den første til å oppnå kommersiell suksess. Før det året, ble Honda mest kjent for sin enestående utvalg av motorsykler. Den høye ytelse Civic Si dukket først opp i 1985 årsmodell, evig skiftende landskapet av økonomi biler. Den 1993 Civic Si kom standard med et bredt utvalg av funksjoner som ikke er tilgjengelig på grunnmodellen. Powertrain

1993 Civic Si inneholdt en 1,6-liters enkelt overliggende kamaksler firesylindret motor som skrudde ut en imponerende-for-the-epoken 125 hestekrefter. Denne produksjonen var bra for en 13-hestekrefter fordel over neste høyest rangerte Civic motor og en 55-hestekrefter økning fra laveste karakter Civic motor. Den 1,6-liters motoren var ikke fremmed for å vri makt, heller, så det var bra for 106 fot-pounds av dreiemoment. Til tross for sin høye effekt tall sammenlignet med andre økonomi biler av æra, bleknet den i forhold til sin japanske konkurrent, econobox-gone-ytelse Sentra SE-R, som skrudde ut 140 hestekrefter og 133 fot-pounds av dreiemoment. Den 1993 Civic Si hadde bare én overføring tilgjengelig, en fem-trinns manuell.
Body

1993 Civic Si kom i en kropp stil, en to-dørs kombikupé , til tross for 1993 Civic også kommer i en sedan og coupe-versjonen. The Civic Si kropp målt 160,2 inches lang, 66,9 inches bred og 50,7 inches høy. Den veide inn på en svelte 2,326 pounds, delvis takket være sin lille vekst og mangel på unødvendige fasiliteter. Den 1993 Civic Si var bare et år fjernet fra en redesign som ga det en mer avrundet utseende enn den forrige boks-aktig generasjon.
Standardfunksjoner

Selv om 1993 Civic Si var ingen funksjonsrike kjøretøy, er det en luksuriøs tur når sammenlignet med base-nivå Civic CX. Noen av de delte funksjoner mellom de to trimme nivåer, bl.a. førerens airbag, bøtte seter, strøm bremser, fabrikk-tonede vinduer bak-vinduet defroster, farget glass, fem-trinns manuell girkasse, klut seter og ekstern trunk utgivelsen. Si pakken lagt en makt moonroof, 14-tommers aluminiumsfelger, klokke, servostyring, tilt ratt, bakre vindusvisker og elektriske speil. Den 1993 Civic Si var ikke bare mer moro å kjøre, men mer behagelig, også.
Valgfrie funksjoner

Honda ikke gi kjøperne mange alternativer for 1993 Civic Si . Dette pocket rocket hadde bare air condition og en AM-FM-kassett stereoanlegg leveres som ekstrautstyr.
Håndtering og bremsing

Ikke bare var 1993 Civic Si raskere enn base-nivå Civic, det også håndtert langt bedre. Dette var delvis på grunn av den anti-roll bar begrense krengning på fronten og bredere 185/60SR14 dekk pakket rundt sin Aluminiumsfelger. The Civic Si også inneholdt fire hjul skivebremser, en funksjon nesten uhørt i økonomi biler fra tidlig 1990-tallet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/138459.html

Previous:
Next:

sedan