Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Bil dekorere ideer for en Parade

Når du oppretter en hjemmelaget flåte for en parade, ofte folk velger å dekorere bilene sine. Det er mange forskjellige måter en person kan dekorere bilene sine for å gjøre det egnet for en parade. De typer av dekorasjoner valgt avhenger av årstid og grunner som ikke Parade blir holdt. Disse dekorasjoner, for det meste, er enkelt og rimelig. Bil Chalk

One den enkleste, og en av de enkleste å rengjøre, metoder for å dekorere en bil for en parade er å bruke bil kritt. Disse spesielle markører skrive på bilvinduene trygt, og kan enkelt vaskes med bare papirhåndkle og vann. Den mest attraktive delen er, de tåler mye regn, slik at uansett hva slags vær dekorasjoner vil overleve. Bil kritt kommer i en rekke farger, inkludert svart, blå, grønn, rød og sølv, noe som gjør det brukbart for nesten enhver anledning. Det ville være ideelt for en hjemkomst, parade hvor skolen farger er temaet for arrangementet.
Streamere

En måte å snu en kjedelig gammel bil til en vakker float for en Parade er å bruke bilen streamere til bunnen av en bil. Disse streamere henge fra nedre kant av bilen, nesten til gaten, og gjøre bilen ser ut som en ekte float. Disse streamere kommer i flere forskjellige farger, inkludert svart, gull, hvit og rød. De ville kle opp noen bil og legge til festlighet av noen annen type parade.

Flags

Avhengig av anledning, legge til et flagg til en bil ville være en ideell dekorasjon for en parade. Dette vil være spesielt aktuelt for Memorial Day, fjerde juli, Labor Day eller Veterans 'Day parader. Det finnes kits for montering av store flagg på biler som er enkle å avinstallere når du ikke lenger vil ha en full-size flagget på slutten av kjøretøyet. Mens en amerikansk flagg ville være passende for patriotiske hendelser som den fjerde av juli og Memorial Day, kan skolen flagg også brukes til arrangementer som en hjemkomst parade.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/138232.html

Previous:
Next:

sedan