Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Typer av 2010 Honda-avtalen

I 2010 Honda gitt ut flere modeller av Accord, en av sine mest solgte biler. Accord har vært på markedet siden 1976 og i hver påfølgende år, Honda har forbedret denne populære bilen. The 2010 Accord har flere stiler i både sedan og coupe formater. Disse stilene har forskjellige motortyper og fasiliteter, men alt er fokusert rundt den samme generelle utseendet og følelsen av en slank sportsbil som er en god passform med den gjennomsnittlige amerikaner livsstil. Accord Sedan LX

Denne versjonen av 2010 Honda Accord har en fire-sylindret motor og en "Drive-by-wire" throttle system. Den leveres standard med en fem-trinns manuell girkasse, kan oppgraderes til en automatisk girkasse. De bilseter fem passasjerer og inkluderer en rekke sikkerhetsfunksjoner som side-gardin airbags, setebelte påminnelser for fører og passasjer foran seter, og dual-kammer foran Sidekollisjonsputer som kan oppdage om en forsetepassasjer er til stede.

Accord Sedan EX V-6
p Dette 2010-versjonen av Honda Accord leveres som standard med en V-6 motor. Den har variabel sylinder styring og aktiv støyreduksjon, som ikke er tilgjengelig på de andre Accord sedan. En fem-trinns automatisk girkasse er standard, en manuell girkasse er ikke tilgjengelig i denne versjonen. Denne modellen tar vanlig blyfri bensin og drivstofføkonomi gjennomsnitt 18,5 mpg. En ekstra luksus er ratt montert navigasjon og telefon kontroller.
Accord Coupe EX-L V-6

Accord Coupe EX-L V -6 er top of the line når det kommer til 2010 Honda Accord. Standarden V-6 motor kommer med en valgfri automatisk eller manuell girkasse. Denne Accord har 18-tommers lettmetallfelger og seter fem. Ekstra luksus i denne top-notch kjøretøy inkluderer en skinn-dekket rattet og girspaken, cruise control, GPS og premium interiør aksenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/137926.html

Previous:
Next:

sedan