Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Audi A4 Quattro Specs

The 2011 Audi A4 er en kompakt sedan som tilbyr Quattro, en all-wheel-drive-system som forbedrer sin håndtering i dårlig vær. Quattro-systemet er tilgjengelig på A4 sedan med både manuell og Tiptronic automatgir. I tillegg til all-wheel drive, tilbyr A4 Quattro en rekke sikkerhetsfunksjoner, noe som gjør det til et utmerket valg for kjøring i all slags vær. Motor

Alle 2011 Audi A4 Quattro biler har Audis 2,0-liters turboladet firesylindret motor. Denne avanserte kraftverk har en direkte innsprøytningssystem og variable ventiltider sammen med en intercooler for turbolader sin. Når gitt den nødvendige premium blyfri bensin, kan det generere 211 hestekrefter og £ 258-fot dreiemoment. Motoren har boring og slaglengde målinger av 82,5 og 92,8 mm, og kjører på en 9,6-1 komprimering.
Transmission

Audi A4 Quattro sedan leveres med et utvalg av to forskjellige sendinger. Driving purister vil velge den seks-trinns manuell girkasse. De som vil ha bilen til å håndtere skiftende tannhjul for dem kan velge en valgfri åtte-trinns automatgirkasse med Tiptronic auto-stick funksjonen.

Hjul og bremser
< p> Den A4 bremsesystem inkluderer en veritabel alfabetet suppe av sikkerhetsteknologier - elektronisk bremsetrykk (EBD), Blokkeringsfrie bremser (ABS) og elektronisk stabilitetskontroll (ESC) - for å hjelpe føreren beholde kontrollen over bilen . I tillegg til disse teknologiene, og har 12,6-tommers ventilerte skivebremser foran og 11,3-tommers massive skiver bak i bilen. Avhengig av trim linje, dekker Audi bremsene med 17 -. Eller 18-tommers hjul, med hjul så store som 19 inches leveres som ekstrautstyr
Dimensjoner

måler bare 185,2 inches lang, A4 Quattro ritt på en 110,6-tommers akselavstand. Det er 79 inches bred, herunder dets speil, og har et spor av 61,6 inches i front og 61,1 i baksetet. Passasjerer i bilens forsete nyte 40 inches av hodet rom og 41,3 inches av beinplass. De bak har 37,5 og 35,2 inches, henholdsvis. A4 i bagasjerommet kan romme 12 kubikkfot bagasjen.
Fuel Efficiency

I byen, A4 Quattro sedan oppnå 21 miles per gallon uavhengig av overføringen. På motorveien, manuelle biler får 31 miles per gallon, mens de med Tiptronic automatgir oppnå 29 miles per gallon.
Fluids

A4 utmerkede cruising serien kommer , delvis fra sin 17,1-liters bensintank. I tillegg til drivstoff, holder den 4,8 liter olje og 7,4 quarts av kjølevæsken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/137281.html

Previous:
Next:

sedan