Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Toyota Avalon Specs

The Toyota Avalon var et flaggskip sedan med fire dører og nok plass for inntil seks passasjerer som gjorde sin debut på markedet i 1995. De tidlige modellene av denne sedan var bare litt større enn Toyota Camry, skjønt det ble vesentlig større i modellen 2000 med en ny grill, frontlykter og baklykter. De 2011 Toyota Avalon specs legge enda mer ytelse, håndtering og dimensjoner da tidligere modeller av bilen. Ytelse Specs

2011 Toyota Avalon har en 3.5L V-6 DOHC-motor med variabel ventil timing og fire ventiler per sylinder. En fem-trinns automatisk girkasse er standard på alle modeller. Avalon bruker blyfri bensin i sin 18,5-liters drivstofftank med en multi-point bensininnsprøytning og får 20 miles per gallon i byen, 29 miles per gallon på motorveien og 23,5 miles per gallon kombinert i gjennomsnitt i løpet av en 425 -mil rekkevidde. Toyota Avalon har 268 hestekrefter ved 6200 rpm og 248 fot-pounds av dreiemoment ved 4700 rpm.
Handling, kjøre-og bremseegenskaper Specs

Spesifikke håndtering og bremsing egenskaper påvirker Måten 2011 Toyota Avalon stasjoner. Blokkeringsfrie bremser er standard på alle modeller, sammen med en bremseassistent system med ventilerte fire hjul skivebremser og elektronisk brems distribusjon. Det er også elektronisk antispinn, som arbeider gjennom anti-bremsesystem og motorens styringssystem. Sedan kommer med en startsperre som gjør bilen vanskeligere å stjele. Suspensjonen på 2011 Toyota Avalon består av selvstendige foran struts med stabilisatorstag og spiralfjærer på forhjulene på bilen, og en uavhengig bakre multi-link hjuloppheng med stabilisatorstag og spiralfjærer.

Utvendig Specs

Spesifikasjonene på utsiden av 2011 Toyota Avalon gi sedan sin unike utseende og tilbyr funksjoner som lar bilen for å være lettere å kjøre. Det er kjørelys og tåkelys foran på hver modell av 2011 Toyota Avalon, sammen med halogen frontlykter med projektor beam linser. Hver Avalon har soltak med elektrisk glass og det er en bakrute defroster, så det er ingen vindusviskeren på baksiden av bilen. De støtfangere foran og bak er de samme glimmer maling farge som karosseriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136691.html

Previous:
Next:

sedan