Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

1998 Chevy Cavalier Specs

General Motors introduserte Chevrolet Cavalier i 1982. Designet for å konkurrere med drivstoffeffektivitet av japanske biler, forble Cavalier i produksjon frem til 2005. I 1998 produserte General Motors Chevy Cavalier i tre karosserivarianter: coupe, sedan og cabriolet. Mens ulike 1998 Cavalier stiler tilbys version-spesifikke funksjoner, inkludert General Motors en rekke standard funksjoner i alle versjoner. Interiør

1998 Cavalier er utstyrt med en AM /FM Delco stereoanlegg og fire høyttalere. Standard innvendig utstyr inkluderer koppholdere, en klokke og en firetrinns ventilasjonssystem. Cavalier kan ta opp til fem personer, med klut bøtte sitteplasser foran og ett stykke baksetet. General Motors også utstyrt Cavaliers med tepper i gods og personer områder. Front-passasjerene har et midtarmlene med oppbevaringsboks og lagring dørlommer. Cavalier har også foran og bak askebegere og en sigar lighter.
Resultatutvikling

General Motors utstyrt sine 1998 Cavaliers med en 2,2-liters, 115-hestekrefter, støpejern blokkere motor som standard utstyr. Kunder også kunne velge en valgfri 2,4-liters motor. Drivstofftanken rommer opptil 15 liter blyfri bensin, med en injeksjon drivstoffsystemet. General Motors utstyrt 1998 Cavalier med tre-trinns og fire-trinns automatisk girkasse eller en fem-trinns manuell girkasse. Alle Cavaliers har en front-wheel-drive drivverk.
Håndtering

1998 Chevy Cavalier funksjoner servostyring og en anti-lock plate bremser.

Safety

Standard sikkerhetsutstyr i 1998 Chevy Cavalier inkluderer front-sete kollisjonsputer for passasjer og sjåfør. Forsetet funksjoner hjul, tre-punkts setebelter for fører og passasjer og fanget bilbelte for passasjerer ridning i baksetet.
Utvendig

Utvendig funksjoner 1998 Chevy Cavalier inkluderer sorte støtfangere, intermitterende vindusviskere og kjørelys. Bilen er utstyrt med varmereflekterende tonet glass, justerbare speil og halogenlykter. Sedan har fire dører, og kupeer og kabrioleter har to dører.
Mål

1998 Chevy Cavalier har 37,5 inches av headroom i sin foran sittegruppe og 36,6 inches av takhøyde i baksetet. Den måler 180,7 inches i lengde, 68,7 inches i bredden og 53 inches i høyden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136679.html

Previous:
Next:

sedan