Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hva er forskjellene mellom Hyundai Elantra GLS & Hyundai SE?

The Hyundai Elantra ble først introdusert i 1991 av den koreanske bilprodusenten og var tilgjengelig i GLS, SE og Limited modeller. Ifølge Edmunds.com, hadde de tidlige modellene av Elantra et rykte for upålitelighet og dårlig håndverk. Men i dag, bemerker Edmunds.com den enorme forbedring i ytelse og design, sammen med en rekke standard alternativer, gjør Elantra mer konkurransedyktig blant bilprodusentene. Forbrukere som ønsker å kjøpe en Hyundai Elantra vil finne det noen forskjeller mellom GLS og SE-modellen. Felger og dekk
p Med en produsentens veiledende pris på $ 16 895, per oktober 2010, kommer Elantra GLS standard med 15-tommers stålfelger med hjulkapsler. Pr. oktober 2010 har Elantra SE en MSRP av $ 17 845, men kommer standard med 16-tommers lettmetallfelger. Lettmetallfelger på SE har flere fordeler fremfor stålfelger på GLS.

Elantra GLS leveres som standard med P195/65R15 dekk, mens Elantra SE leveres som standard med P205/55R16 dekk. Bredden forskjellen mellom de to dekkene er mindre enn en halv tomme slik at forskjellen i ytelse er bare litt bedre med de P205/55R16 dekk.
Engine

Elantra GLS og SE er begge drevet av en 2,0-liters 4-sylindret motor. Motoren har også en utgangseffekt på 138 hestekrefter ved 6000 rpm og 136 fot-pounds av dreiemoment ved 4600 rpm. Begge kjøretøyene kommer standard med en 4-trinns automatisk girkasse
Safety Features

SE leveres som standard med to ekstra sikkerhetsfunksjoner:. Elektronisk stabilitetskontroll og Traction kontrollere. Ifølge Insurance Institute for Highway Safety, en ESC installert i en bil hjelper sjåførene opprettholde kontroll over bilen sin ved bruk av hastighet sensorer som overvåker styrevinkel og kjøretøy rotasjon. ESC bremser hjulene individuelt for å hjelpe sjåføren til å beholde kontrollen over bilen sin.

Traction Control er en annen sikkerhetsfunksjon av Elantra SE som fungerer med ESC for å hindre ulykker på veien. Traction Control fungerer med bilens motor og gjelder bremsene til den spesifikke hjulet for å redusere hjulspinn og forbedrer bilens stabilitet.
Oppheng foran og bak

forstillingen på både GLS og SE kommer standard med uavhengige MacPherson fjærben med spiralfjærer og stabilisatorstag. Bakhjulsopphenget på begge kjøretøyene kommer standard med en uavhengig multi-link og stabilisator bar. Elantra SE, men kommer med en sports-tunet bakhjulsoppheng.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136533.html

Previous:
Next:

sedan