Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Forskjeller: 2000 Pontiac GT & GT1

The Pontiac Hotel Am ble først produsert i 1973. Det opplevde fem store faser av produksjonen, med hver påfølgende fasen øker bilens salgbarhet i form av utseende og ytelse. Pontiac avsluttet produksjonen av Grand Am i 2005 etter oppløsningen av Pontiac. I 2000 var det flere varianter av Grand Am tilgjengelig, inkludert GT og GT1. Forskjellene mellom disse to versjonene er ubetydelig. Likheter

Både GT og GT1 kommer standard med en 3,4-liters V6-motor med 12 ventiler, som kan produsere 175 hestekrefter og 205 ft.-lb. dreiemoment. De kommer begge med uavhengig foran spankulere suspensjon med en anti-roll bar og spiralfjærer og en uavhengig multi-link hjuloppheng med en anti-roll bar i baksetet. Hver har to skivebremser og to ventilerte skivebremser. Disse to bilene hadde identiske drivstofføkonomi karakterer.
Interiør Forskjeller

Mens GT og GT1 har nesten identiske interiør spesifikasjoner, er det noen forskjeller. GT leveres standard med fire høyttalere og en kassettspiller. Den GT1 har seks høyttalere og en CD-spiller. Den GT1 har eksterne lydkontroller, ekstern strøm låser og en opplyst entry system, som ikke leveres som standard med GT.
Utvendig Forskjeller

Den eneste Forskjellen mellom gt og GT1 på utsiden av bilen er tilstedeværelsen av et frontglass elektrisk soltak på GT1. Bilenes mål, vekt, lys og speil er alle like.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136414.html

Previous:
Next:

sedan