Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> scootere >> Content

Hva vil gjøre en EVO Powerboard Go Faster?

I tillegg til hans selskapets utvalg av motorsykler, terrengkjøretøy og tradisjonell scootere, har sørafrikanske designer Mike Puzey en linje av EVO Powerboard scootere som har karakteristiske to-trinns, to- takts gass og elektriske motorer. Ettermarkedet deler tjene som det beste alternativet for å gjøre Powerboard gå raskere. Speed-forsterke komponenter, spesifikasjoner og alternativer kan endres over tid som Puzey Motor Coporation lineup av EVO scootere fortsetter å utvikle seg. Raskeste Basismodeller

Starter ut med de raskeste EVO powerboard modellene som tilbys av Puzey gir deg en umiddelbar etappe opp i hastigheten avdelingen. Per februar 2012, har Puzey to-speed gassdrevne EVO 50X en toppfart på 37 miles per time. EVO 49r, en mellomstor single-speed scooter, rangerer andre, med en toppfart på 31 miles per time.
Speed ​​Oppgraderinger

Selv om du installerer et 18 -tann tannhjul i EVO Powerboard vil lett redusere din scooter evne til å klatre bakker, øker denne komponenten ride toppfart. En 21-tann tannhjul har en enda mer dramatisk effekt på både klatring og hastighet. Disse ettermarkedet deler tilbyr en rimelig og tilgjengelig måte å gjøre scooter gå fortere. For en mer dramatisk løft, erstatte 13,5 mm spjeldhus av en EVO SPX eller 2X modell Powerboard med et 15mm spjeldhus øker throttle kroppens flyt område med 33 prosent, noe som fører til en økning i akselerasjon og high-end ytelse.

Generell ytelse oppgraderinger

Installere en høy ytelse luftfilter kit med en ny choke reduserer luftinntak støy, eliminerer behovet for luftfilter oljing og kan lett øke hastigheten ved å forbedre luftfiltrering. En ettermarkedet chokeplatens installert mellom scooterens hastighet plate og motor hjelper kaldblodig Evo motorer åpne opp og rev.
Vedlikehold

Uansett hvilken modell scooter eller ettermarkedet delene du stole på, hjelper riktig vedlikehold ditt Powerbaord utgang rask, jevn ytelse. Hver måned rene tennplugg eksteriør, kjøleribbene på topplokket og luftfilter med såpe og vann-gni den med olje hvis du bruker den originale filteret. Rett opp belte og kjetting slik at kjedet har ca 3 mm til 5mm for fri lek mellom de to tannhjul, og smøre kjedet med hver bruk. Bruk alltid gass med et minimum oktantall på 93 blyfri, og aldri bruke multi-grade olje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/scooters/120854.html

Previous:
Next:

scootere