Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan koble en RV til en kloakk

Mens dumping de sorte og grå vann lagertanker er en av de mindre attraktive sider ved RV eierskap, er det en nødvendig del av livsstilen, og en som alle eiere må gjøre seg kjent med. RVs er vanligvis koblet semi-permanent til avløpsnettet på campingplasser, og midlertidig å dumpe stasjon inntakene. I hvert tilfelle avgis det samme utstyr som brukes, og det samme verneklær skal brukes. Du trenger:
Beskyttende slitasje
To-i-ett adapter
kloakk slange
Concertina-type avløpsrør støtte (valgfritt)
Vis flere instruksjoner

1

Manøver RV til en posisjon hvor de to lysbilde-aktiverte dump ventiler - en fra den grå vanntank og en fra svart vanntank - er nær kloakk innløp eller tømmestasjon. Dump ventiler er nesten alltid å bli funnet mot baksiden av bilen, på førersiden. Park slik at det er en nedfart fra dump ventiler til kloakk innløp eller tømmestasjon, og komme så nært som mulig, slik at slangen mellom RV og kloakk ikke blir en tur fare.

2

Kontroller sleidene er stengt. Ta på hansker. Hvis noen vaskemiddel har blitt brukt til å holde den svarte vanntank fra luktende dårlig, er det tilrådelig å bruke en langermet skjorte og vernebriller. Tvinn de to sikkerhet caps mot klokken og fjern dem fra ventilenheter.
3

Monter en to-i-ett adapter, tilgjengelig fra de fleste RV forhandlere og en rekke varehus med RV sideskip , mellom svart og grå vanntanker. Denne adapteren gjør at begge tankene å være koblet til kloakken gjennom ett avløpsrør, som er en stor ressurs når camping i lengre tid. De to kvinnelige endene av adapteren er festet til bajonettbeslaget på sleidene, vri den kvinnelige slutter klokken for å feste dem på plass
4

Koble den kvinnelige enden av kloakk slangen til uttaket. - den sentrale mannlige passform - av adapteren. Igjen, vri den med klokken for å låse den på plass. Kjør kloakk slangen så rett som mulig til kloakk innløp eller tømmestasjon innløpet. Sett den 90-graders sving, vanligvis kalt en "albue", på slutten av kloakk slangen i kloakken innløp, eller henge den ned i tømmestasjon innløpet. Hvil tømmestasjon innløpet cap på toppen av albuen, slik at slangen fra svingende ut når vannet begynner å strømme gjennom det
5

Åpne sleide fra svart vanntank først;. Dette er konvensjonelt ventilen nærmest den bakre del av kjøretøyet. La tanken til tom, og deretter åpne ventilen fra gråvannstank. Denne sekvensen spyler den rå kloakk ut av fleksible avløpsrør med vask og dusj avløpsvann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117313.html

Previous:
Next:

RVs