Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan legge til en Fuel Filter til Generator din

Installere et dieselfilter til generator vil forbedre ytelsen og bidra til å holde generator fri for rusk. Filteret er best plassert mellom brenselelementet pumpen og injektorene. Hvis drivstoffpumpen er i tanken, kan du plassere den på drivstoff linjen mellom tanken og dysene. Sørg for at du bytte ut filteret når det begynner å se skitne og generator forestillingen starter avtagende. Sørg for å fortelle deler butikken hva slags generator du kjører et filter på å sikre at de selge deg et filter som er tilpasningsdyktig til frekvensen av drivstoff. Du trenger
New filter
slangeklemmer
Flathead skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern drivstoffrøret fra drivstofftanken til sprøytebrukere . Denne linjen må tas til auto deler butikken for å matche opp riktig størrelse drivstoffilter. Kjøpe to slangeklemmer med filteret.
2

Fest drivstoff linjen tilbake til generatoren. Kutt drivstoff linje i et sted der linjen ikke er nær til noe som vil bli varmt når motoren er i gang.
3

Fest snoren kommer fra drivstoff injektor til siden der pilen peker mot. Kontroller at du har en av slangeklemmer på linjen. Stram slangeklemme til å feste drivstoffslangen til filteret.
4

Koble enden av linjen som går ut av drivstofftanken til den andre enden av dieselfilter. Pass på at slangen klemmen er på drivstoffslangen slik at du kan skru det fast med flat skrutrekker. Sikre drivstoff linjen er tettsittende på filteret.
5

Start generator for å se etter lekkasjer. Det er lurt å lytte etter noe nøling eller steiler mens den kjører: Stalling vil bety drivstoff linje er krympet sted

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117001.html

Previous:
Next:

RVs