Formålet med gummimaljen i Carb Holes

gjennomføringer, skal de gummi, plast eller laget av annet materiale, serverer en rekke funksjoner for bilindustrien. Som med alle automotive del, finne riktig passform og type maljen er avgjørende for riktig vedlikehold og funksjon av din bil eller lastebil. Dette gjelder særlig maljer brukes i forbindelse med en så viktig del av en motor som forgasseren. Automotive Bruker

gjennomføringer, vanligvis gummi, brukes i flere områder av en bil i tillegg til forgassere. Noen av de vanligste områdene maljer er brukt er som ventildeksler, antenne montering og brannmurer. De er også brukt til å forsegle filler halsen (som vinduspusser hus). Fordi bil maljer er gummi, er det også potensial til å passe dem til dine spesielle behov når de oppstår.
Carburetors

maljer brukes for forgassere bidra til å hindre lekkasjer og forbedre forseglingen av komponentene i og rundt forgasseren. Maljer også hjelpe til å redusere friksjonen som kan føre til fordreining av metalliske deler, og til slutt bryte ned motorer. En gummimaljen også fungerer som en isolator for slanger og ledninger som kjører til og fra en forgasser (og andre motordeler), for å bidra til å opprettholde en jevn temperatur. Maljer utviklet for bruk i biler er bygget for å tåle de høye og varierende temperaturer på en bil eller lastebil motor.

Tilpassing

gjennomføringer er tilgjengelig i store sett av varierende størrelser og former. Hvis en malje ikke passer helt for bruken du har tenkt, de kan tilpasses til å gjøre det. Dette kan bety kantskjæring barbering eller noen av bunnen for å oppnå de riktige dimensjoner. Dette kan være tilfelle når du bruker maljer for sjokk mounts, på skarpe eller potensielt farlige områder på bilen din eller til bruk som en ventil pust i bakken (du ville kutte bunnen av tetningen av i dette tilfellet).

Other Bruker

Mens maljer har en rekke bruksområder med biler, inkludert forgassere, er det en rekke andre bruksområder også. Hvis et prosjekt krever punching hull i tre eller metall, og deretter strekke kabler eller ledninger gjennom hullene, vil ofte maljer brukes til å redusere gnaging og skade på ledningene. Maljer er også brukt på tarps, telt og andre materialer som krever hull sterk nok til å kjøre tauet gjennom og bind ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131923.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil