Hva er Automobile Brake Rotor ?

Bremsene på en bil er en viktig del av sin ytelse og sikkerhet , og sikre at bilen stopper raskt når det trengs. Moderne biler er utstyrt med skivebremser systemer , som bruker flere ulike komponenter, hvorav det ene er rotoren . Inspisere bremsene på en bil regelmessig og erstatte dem når det trengs . Gjør det til en vane å inspisere rotor tykkelse når man avslutter en brems jobb . Bremseskiver

The bremse rotoren er den store, runde, tykk plate på bremsesystemet . Rotoren er festet til navet på kjøretøyet , som også er festet til hjulet. Bremsekalippernes monteres på rotoren og grep den når bremsene brukes . Når bilens sjåfør presser bremsepedalen , bremsevæske i det hydrauliske bremsesystemet fører bøylen stempler å presse mot bremseklossene på hver side av rotoren , bremse rotoren spinn til en stopp.
rotor Vedlikehold

Brake rotorer , som bremseklosser, er forbruksvarer på en bil og må byttes med jevne mellomrom. Hvor lenge rotorer siste avhenger av flere faktorer. Aggressivt drevet biler, eller biler drevet primært i å stoppe og gå trafikk , må bremser og rotorer erstattet med jevne mellomrom, sannsynligvis mer enn normalt . Rotorer varer vanligvis 30 000 miles eller mer før de må byttes ut med nye rotorer. Prisen på rotorer varierer fra så lite som $ 100 for et par til flere hundre dollar eller mer , avhengig av hvilken type bil de passer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131796.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil