Hvordan gjør jeg Juster X350 Mirrors?

The Jaguar X350 er en luksuriøs bil innført som etterfølgeren til X308 i 2004. Den ble produsert frem til 2008, da modellen ble igjen oppdatert som X358. Uavhengig av modell år, forblir dette kraftig og stilig bil et populært valg for auto-entusiaster. Som med alle biler, kommer X35 med tre speil for å hjelpe til med kjøring: et sladrespeil montert på frontruten og to sidespeilene. Med litt trening kan du justere X350 speil for å eliminere blindsoner. Nøkkelen er ikke å overlappe synsfelt av de tre speil. Instruksjoner
en

Drive din Jaguar X350 til en flat og jevn området og park, slik at det er omtrent tre billengder av plass til bak på bilen. La på motoren, men satte den i park og bruke nødbremsen.
2

Start med bakspeilet ligger på frontruten. Manuelt justere dette speilet, slik at du kan se helheten av bakvinduet. Dette gir deg en fullstendig oversikt over plassen rett bak deg.
3

Bruk elektronisk kontroll bryteren for å justere førersiden speil. Fortsett å vinkle speilet utover til baksiden kvadrant av X350 er ikke lenger i sikte. Dette kan føles vanskelig i begynnelsen, men det vil eliminere blindsonen til ryggen din venstre side ved å eliminere overlapping mellom sentrum og sidespeilene.
4

Gjenta trinn 3 med passasjersiden speilet. Igjen nøkkelen er ikke å overlappe utsikt, så pass på at du ikke kan se bak passasjersiden kvadrant av X350 i speilet ditt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131433.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil