Hva er en Transmission Drum?

Overføringen trommelen er en viktig del av en automatisk girkasse. Det forbinder overføring sentrale eller sol utstyr til utvendig halvparten av clutch pack. Manuelle girkasser ikke krever overføring trommer fordi betjenes manuelt gir glir langs sjakter for å koble inn eller ut. I automatiske girkasser, trenger tannhjul ikke flytte annet enn å spinne, så en annen metode brukes til å engasjere seg og frigjøre overføring tannhjul. Planetgir

Automatiske girkasser bruke en gearing utforming kjent som en planetarisk system. Den sentrale utstyr er solen gear. Det maskene med minst to og vanligvis flere planethjul. Rundt solen og planethjul er en ring gear, som har sine tenner på innsiden diameter, slik at det å mesh med planethjul.
Tilkoblinger

Ringen giret er koplet til inngangsakselen. Planetdrevene er koblet til den utgående akselen. Den soltannhjul er koblet til drivtrommelen. Inngående aksel slår ring gear og de planethjul slå den utgående akselen. Den soltannhjul er montert på innsiden hulaksel drivtrommelen. Trommelen står stille, med utgående aksel som går gjennom den hule sentrum.
Clutch Pack

overføring slutten av utgående aksel av en automatisk girkasse er formet noe som en multi-arm anker med en planet gear på hver arm. Ved slutten av hver arm er halvparten av en clutch-pakken. Clutchen pakningen er en serie av plater som veksler mellom kilefortanning stål-plater og disketter med et friksjons-genererende substans bundet til overflaten. De ikke-stål-plater har også splines. Skivene på planeten gir halvparten av clutch pakningen er av den ikke-ståltype, den andre halvparten av clutch pak benyttes stålplater halvdel, er en del av innsiden av drivtrommelen
Bands

overføring tromme er konstruert med en åpen søm. Dette gjør at diameteren av trommelen som skal styres ved hjelp av et stålbånd med en friksjon-genererende substans på den indre overflate. Bandet er forankret ved en ende og forbundet med en hydraulisk servo-mekanisme i den andre. Stramme og løsne båndet påvirker inngrepet mellom trommelen halvdel av clutch-pakken med planet gir den andre halvdel av clutch-pakken. På denne måten er en automatisk girkasse kunne gire i henhold til motorens turtall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130555.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil