DIY: Headlight Lens Cleaner

Frontlyktene er en av de viktigste sikkerhetssystemer på alle kjøretøy . Ikke bare lar de deg til å se om natten , men også de tillater andre å se deg komme . Enten du har tradisjonelle glødelamper eller nyere HID hovedlys , vil de bare være så god som objektivet som dekker dem . En skitten eller skadet frontlys linse vil føre til at lyset å være altfor filtrert eller forvrengt. Heldigvis kan du rense frontlys linser med noe mer enn noen enkle husholdningsartikler. Du trenger
denaturert alkohol
sprayflaske
Plast sparkel
Rags
Eddik
Rubbing alkohol
Vis flere instruksjoner
1

parkere bilen og slå av motoren . La bil avkjøles i minst 20 minutter . Skrape av noen store stykker eller veien grus med en plast sparkel. Skyll med en hageslange .
2

Gjør noen hjemmelagde linse renere. Bland en spiseskje av hvit eddik og en spiseskje med rensevæske i en sprayflaske fylt med vann . Rist kraftig for å kombinere.
3

Spray rengjøringsmiddelet direkte på frontlys linsen. La renere tørr i objektivet i ca fem minutter . Spray mer renere på og denne gangen Rengjør objektivet med en fille . Gjenta dette trinnet en gang til hvis det er nødvendig .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130465.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil