Hvordan kan et Powerglide Transmission arbeid?

En automatisk overføring refererer til en type kjøretøy girkasse som endrer girutvekslinger automatisk når bilen beveger seg. Den Powerglide overføring, utviklet av General Motors, refererer til en type to-trinns automatisk girkasse. Gear Ratio

Powerglide sendinger operere ett gir om gangen, eller ha en en-til-en girutveksling. Disse gearings er ordnet i sett. Switching tannhjul gir et bredt spekter av kjøretøyets hastighet, avhengig av akselerasjon eller retardasjon av motoren, noe som er oppdaget av overføring via veivakselen. En momentomformer, eller kopling som sender roterende kraft fra motoren til en roterende belastning, styrer forbindelsen mellom motoren og transmisjonen gearings. Torque converter øker dreiemoment basert på differansen mellom outputted og Angitt hastighet, slik at den kan fungere som et reduksjonsgir.
Fordeler

Powerglide sendinger er relativt lette, noe som gjør dem til en ideell komponent i racing programmer. Powerglide sendinger også ha en lav roterende massen, slik at en større mengde hestekrefter for å nå de hjulene.

Fun Fact

Powerglide sendinger, selv om ingen lenger en mainstream på grunn av begrensninger i en to-trinns girkasse over en tre-hastighet, er fortsatt i dag brukes i dragracing. Powerglide sendinger i slike programmer er ofte referert til som "positiv-pop sendinger" på grunn av popping støy som oppstår som girskifte ut av nøytral.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130173.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil