Slik fjerner Fender dekaler

Enten du nettopp har fått en brukt bil, har stilen din forandret seg eller dine gamle dekaler er mindre slitasje og falmet, bli kvitt støtfanger klistremerker på bilens fender kan være en utfordring. Du ønsker å fjerne dem uten å skade bilens maling, og uten å etterlate limrester som kan tiltrekke seg støv og skitt. Du trenger
Hårføner
Solvent
Plastic wrap
Vis flere instruksjoner
en Varmen fra en hårføner vil simulere den tørre varmen fra sollyset slik at du kan fjerne dekaler i enhver årstid.

Heat området der merket sitter, enten med sollys på en sommerdag eller med en hårføner hvis forholdene er mindre enn ideell. Sørg for at området blir varmet helt gjennom ved å holde den varme luften på det i fem minutter minst.
2

Fjern klistremerket. På dette punktet kantene av merkelapp være litt hevet opp fra overflaten av fender. Forsiktig ta tak i noen kant som er kommet løs og trekke med et jevnt trykk. Jo saktere du går det bedre. Hvis klistremerket begynner å rive i det hele tatt, eller hvis du ser hvit buk av klistremerket igjen på bilen, stopp peeling og bruke mer varme.
3

Bruk en sitrus-basert løsemiddel for å oppløse de gjenværende rester. La støvsugeren suge inn i klistremerke forblir i ca 10 minutter før gni forsiktig på området med en varm, våt klut. Hvis gjenværende Goop kommer ikke av med en gang, hellakkering området og dekke den med plast brytes for en time. Prøv å gni området igjen med en klut etter det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129756.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil