Hvordan forbedre Automobile Utslipp

Automobile utslippene er de gassene som kommer ut av bilens eksos, hvorav noen er giftige og farlige for mennesker med fortsatt eksponering . Femti prosent av luftforurensningen i USA er generert av motorvogner. Moderne design elementer , slik som katalysatorer , kan redusere utslippene , men selv om bilen ikke er utstyrt med en av disse enhetene , er det fortsatt noen ting du kan gjøre for å redusere bilens utslipp. Instruksjoner
en

Sjekk tennpluggene gang i måneden og endre dem når de viser tegn til korrosjon . Dersom gnisten er svak ved tidspunktet for tenning , har motoren å arbeide hardere å starte og vil skape flere utslipp. Kontroller motorens timing og justere forgasseren hvis det er nødvendig .
2

Utfør regelmessig optimaliseringer på motoren ved 30.000 -mils mellomrom , herunder endring av luft og drivstoff filtre og erstatte PCV ventilen. Skift olje og oljefilter hver tredje måned eller 3000 kilometer for å holde utslippene som kommer ut av motoren din så ren som mulig.
3

Bruk en bensin som Techron som er utformet for å lavere drivstoff- utslipp , eller om motoren går på diesel , bytt til biodiesel . Biodiesel er laget av en base av vegetabilsk olje , og er designet for bruk i en standard dieselmotor .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129553.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil