Hva er en Flywheel Magnet for små motorer ?

Svinghjul referere til enheter som lagrer treghet som skal brukes som rotasjonsenergi . Svinghjul utnytte magneter i små biler å generere spenning . Svinghjul Funksjon

svinghjul motstå endring i rotasjon , eller sirkelsag , hastighet . Denne motstanden hjelper selv ut akselen rotasjon når dreiemomentet er brukt til det via en strømkilde , for eksempel en forbrenningsmotor .
Magnet Funksjon

svinghjul rotere , slik at magneten å passere coilen . Magneten samvirker med spolen og genererer et magnetisk felt og produsere spenning . Spenning fra spolen går til tennpluggene , som starter tenningen prosessen .

Statoren Charge

svinghjul i små biler kan inneholde magneter som belaster statoren , eller den stasjonære komponent i en rotor -system. Disse magnetene feste til undersiden av svinghjulet og rotere forbi en stator coil. I likhet med den tenningsprosessen , genererer et magnet -feltet som resulterer i en elektrisk strøm , som benyttes for slike anvendelser som lading av startbatteriet . Noen mindre biler , som krever mindre strøm , kan bruke samme magnet for lading av stator og tennplugger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129170.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil