Min Toyota vil ikke skifte Into Overdrive

Nesten hver modell av Toyota kjøretøy produsert på 1990-tallet til i dag er utstyrt med overdrive (O /D)-funksjonen som en del av standardpakken. Overdrive-funksjonen er ment å tjene flere formål, inkludert å spare gass kjørelengde, kjøring i noen ekstreme forhold som bratte åser og dårlig vær, og mye mer. Det er viktig å sikre at overdrive-funksjonen fungerer som den skal. Hvis din Toyota er å unnlate å skifte til overdrive, er det et par ting du kan gjøre for å inspisere og muligens løse dette problemet. Du trenger:
Toyota kjøretøy med automatgir
Vis flere Instruksjoner
Hvor å Sjekk hvis Overdrive i en Toyota fungerer som den skal
en

Slå Toyotas motor på og slå overdrive på. Sørg for at bilen er i parken før du gjør dette. Sjekk for å se om O /D lyset er kommet på - du finner dette på dashbordet og vil vanligvis være oransje eller rød. Lyset kommer på indikerer ikke nødvendigvis at overdrive er fungerer, heller ikke lyset ikke kommer på tyder på at overdrive ikke fungerer. Det kan være en feil med koblingene mellom girspaken og dashbordet mekanisme.
2

Shift i stasjonen og drive frem sakte først, akselererer mer når du beveger deg. Sjekk for å se om omdreininger per minutt (RPM) når 3000 før skifte gir, eller om det går høyere i 4000 eller 5000, og deretter skifter. Hvis din Toyota gjør sistnevnte, betyr dette at overdrive ikke fungerer som det skal.
3

Slå overdrive av etter å komme til en fullstendig stopp. Sjekk for å se om lyset forblir på eller om det går av når overdrive er av. Kjøre forover igjen for å sjekke om kjøretøyet fortsetter å skifte på samme måte som den forrige testen, nådde 4000 til 5000 RPM før skifte gir. Noen ganger overdrive knapp kan ha satt seg fast, forårsaker en mis-kommunikasjon mellom det, Put rattet, og motoren.
4

bilen i park og sjekke for å være sikker på at de andre funksjonene jobber ordentlig slik som på parkeringsbremsen og lavere gir (1 og 2). Hvis disse funksjonene fungerer, kan det være et problem med forbindelsen mellom overdrive knappen stafett og rattet, forårsaker en jam og hindre bilen fra å forflytte seg inn i overdrive.
5

Snu bilen off men la overdrive på. Hvis du har satt noen etter-markedet produkter i bilen, som en ny bil alarm eller noe koblet til motoren /motor, kan dette være årsaken til overdrive å jamme. Ledningene for etter-markedet produkt kan ha erstattet eller sammenvevd med overdrive ledninger å koble den til motoren. I dette tilfellet må du ta bilen til en sertifisert mekaniker, slik at de kan se på kabling (fortelle dem at du har etter-markedet produkter på bilen din).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129160.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil