Hvordan Fullfør Glassfiber Resin

Glassfiber harpiks er et viktig materiale eller ingrediens i etterbehandling utseendet på biler, båter og surfebrett, blant mange andre produkter. Dette er en del glassfiber sammenfiltret med glassfiber harpiks som den viktigste finish. Den glassfiberforsterket harpiks blir vanligvis anvendt i flere lag for å gi tilstrekkelig beskyttelse og en glatt tekstur til materialet. Harpiksen kan komme i polyester eller epoxy. Polyester er det mest brukte av de to anvendelser på grunn av sin billigere formel. Epoxy kommer vanligvis med voks for å perfekt forsegle glassfiber. Du trenger:
100-sandpapir
Palm sander
Glassfiber filler
Sparkel
Rag
Aceton
Polyesterbetong gel
Spray pistol
Båt voks
Vis flere instruksjoner
en

Sand glassfiber overflaten med 100-sandpapir. Bruk en palm sander å fullstendig sand glassfiber.
2

Sjekk for eventuelle ujevne flekker i glassfiber og bruke en glassfiber filler å sørge for at hele overflaten forblir plan. Klargjør filler ved å blande det med herder før det blir én farge. Sparkler til hullene og innrykk ved hjelp av en sparkel. La sparkelen tørke i noen timer.
3

Glatt området med en palme slipemaskin for å sikre at hele overflaten forblir flat. Fukt en klut med aceton og bruke dette til å rengjøre glassfiberoverflate.
4

Få en gelcoat eller polyester harpiks og bruke den til glassfiber. Sørg for at harpiksen matcher fargen på glassfiber for å lage en fin finish. Gelen kommer med en voks for at du enkelt beskytte og forsegle glassfiber materiale under. Siden pelsen er tykkere enn maling, må du søke med sprøyte.
5

La første strøk tørke og bli tacky før du påfører et nytt strøk. La den andre strøk for å kurere til det blir hardt og kjølig nok til å berøre.
6

Coat et lag med båt voks for å polere glassfiber harpiks. Dette vil skape et beskyttende lag over harpiks og gi et polert utseende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129021.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil