Min 2008 Dodge Caliber vil ikke starte

The Dodge Caliber er en kompakt bil som har blitt produsert av Chrysler selskap under Dodge merkevare. Det er erstatning for den en gang så populære Dodge Neon og debuterte i 2006 for 2007 lineup. 2008-modellen har ingen kjente tilbakekallinger som påvirker den, så hvis din Caliber er å ha problemer med å starte, det sannsynlig har en av flere grunnleggende problemer. Diagnostisering det kan hjelpe deg å avgjøre om det er en helg prosjekt eller en som trenger hjelp av en profesjonell. Instruksjoner
en

Åpne panseret på 2008 Dodge Caliber og kontroller forbindelsen fører til batteripolene. Hvis de er løse, skru med en skiftenøkkel. For korrosjon, hell en kullsyreholdig drikk på terminalene og lett skrubb med en stålbørste.
2

Sjekk tennpluggene ved å fjerne ledningen fra bilen og berøre den til en overflate av metall. Bruk en skralle til å fjerne de to boltene som holder tennplugger i. Du kan også bruke en skralle til å trekke ut tennpluggene. Hvis det ikke er noen blå gnist, motoren tenner ikke på riktig måte. Dodge anbefaler at 2008 Caliber har tennplugger byttes hver 60 000 miles.
3

Sett nøkkelen i tenningen til "On" posisjon, men ikke starte bilen. Hvis dashbordet lyser synes dim, er batteriet svakt. Hvis lampene ikke lyser i det hele tatt, er batteriet dødt og må byttes.
4

Vri nøkkelen for å starte motoren og lytte til noen lyder som kommer fra Caliber din. En banket lyd kan indikere et problem fra drivstoffslangen eller dets komponenter som pumpe eller filter. Ingen lyd kan bety at tenningen er defekt. En konstant klikking uten å starte er et tegn på at starteren er defekt.
5

Sjekk væskenivået på din Dodge Caliber. Olje, girolje og kjølevæske er alle viktige for din bil. Mangel på væske eller lavt væskeinntak kan føre til at Dodge Caliber er motoren å gripe, noe som vil føre til at det ikke skal begynne. Lave nivåer kan også tyde på en lekkasje i systemet som kan være årsaken til Caliber overopphetes og bilen til stall og da ikke starte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128929.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil